![]() |
eu raman pe ideea ca merge la P. . fara amenzi :D :D :D
|
lasati locu sa fie \"curat\" ,cu totii ce inseamna P. :wink:
daca cineva nu stie,sa cearca detalii pe mess droopy faza tare cand le-ai zis fetelor alea 2 din volvo :lol: \"noi am vrea la P....\" :lol: |
da bai frate.. le opresc ciocan in geam vad 3 gagiki .. hopa le intreb daca se dau ele erau ametite nu stiau ce inseamna la mai intreb odata apoi le zic sa traga masian aporape de padure si ele asa mirate paraca mai aveau un pik sa pplanga miau zis : nu nu noi dorim sa merem la parcu de vacantza din P ma uit la ele si le intreb : voi nu suntetzi cu noi.. si ele : nu.. pai atunci datzi drumu eliberatzi carosabilul..loool.. erau speriate...
|
deci faza aia a fost cea mai tare... :lol: :lol: :lol:
treabuia sa le dam join in the group :P :D |
tare faza cu gagicile!
|
:lol: :lol: :lol: Aveam si noi pe cineva in Girl Team daca le racolam :twisted: . A si la faza cu amenzile \"haideti sa va facem si noi poze ca de sa avem si noi + unde e baiatu cu solenza zice un politist , da celalalt ,citez: nu ma era logan \" :lol:
|
dai in kolo.. ca aveau chef de bascalie...
|
bai nene eu de ce am aflat abia dupa de liniute?? a fost ceva restrans? provocari programate si atat?
rusineeeee :p |
a fost ceva pe moment , maine platesc amenda (pentru centura scrie ) .radem noi de ei dar au fost de treaba ,s au lasat si pozati .pacat ca nu a tinut faza cu muntele .
apropo era unu facea bascalie si dupa ce ne a scris amenda ,se facea ca vb cu cineva la tel sa ii aduca bagajele , sa nu ii uite papucii :D :D :D :D :D |
FMC
ca ai mey frate ? am sters topicurile tale si posturile, vrei sa ne dai de belea ?! :? |
Bafta momo si droopy maine la examen !!!
|
Bafta mei Ploiestiul mai are nevoie de 2 soferi experimentati :wink: zic eu :joy:
|
AM LUAT CARNETUL!!!!!!!!!!!!
AM LUAT CARNETUL!!!!!!!!!!!! :drunk: :drunk: :drunk: :woowoo: :woowoo: :woowoo: :peace: :peace: :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th |
Sa ne TRAIASCA AAAA :peace: :peace: :peace: :workout: :workout: :workout: :drunk: :drunk: :drunk: :pistoles:
|
Felicitari !
Asteptam sa-l uzi si sa faci plimbarile de rigoare :wink: Bravo ! :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
- Copyright 2026 4Tuning