Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeile inseala mai mult ca barbatii?? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/67382-femeile-inseala-barbatii.html)

Eugen_TL 12-05-08 17:47

Re: Femeile inseala mai mult ca barbatii??

in viata tre sa inveti sa mai faci si unele compromisuri ! compromisuri ce-ti fac viata mai usoara mai buna ! daca tu crezi ca omu ala nu are nevoi te inseli ! iar daca el unele chestii nu le poate face cu tine lasa-l sa faca cu alta dar sa experimenteze si el nu-l tine pe loc ! ca nici daca il tii papusa langa tine nu castigi mare chestie!

eu unul tot timpul am apreciat sinceritatea la o fata! Eu pt minciuna as lasa o fata, dar daca mi-ar spune " eugen stii erai plecat/suparat ne-am certat etc etc si m-am culcat cu X a fost o greseala etc etc..." nu s-ar intampla nimic! o vorba buna uneori face cat 10 fapte ! poate intelege si ii este invatatura de minte doar discutand cu ea, nefacand pe disperatu(aici te faci si de ras) !

Blondy26 12-05-08 18:19

aha..pai si eu daca as avea nevoie sa "experimentez"..care ar fi problema?si ....sa-ti explic eu, ar fi ptr ca daca un tip inseala o tipa nu-i problema, dar cand ea inseala..e! in fine..si daca tot experimentam atat...unde ****** mai e etica si respectul?!in plus, question is:ce naiba sa mai experimentezi cand gagica de langa tine iti da tot ce vrei/e dispusa la tot ce vrei...get the point anyway

in fine...tot ce zic e pur ipotetic..nu vreau sa fiu acuzata de cine stie ce:)

oricum acum ne batem cap in cap pentru opinii diferite.asta e.nu toata lumea gandeste la fel.sunt sigura ca sunt si fete care gandesc ca tine dar nu stiu daca ti-ar place ca o tipa la care tii f mult vina la tine sa-ti zica "stii...ieri am facut nu stiu ce cu xulescu pt ca..pana mea..aveam nevoie".cool,huh?;)

Eugen_TL 12-05-08 18:29

toate se fac cu un motiv. eu ti-am zis prefer la orice ora SA DISCUT decat sa DISPER ! si da normal ca doare sa-mi spuna prietena asa ceva ..dar sa nu uitam ca la fel o sa doara si cand ii voi spune eu si atunci sa vedem care e mai matur... eu ca am inteles-o sau ea ca va inebuni si merge o ia pe aia de par ! :) hai ca noi am vb destul..sa mai vb si altii :)

Blondy26 12-05-08 18:31

chiar ca...monopol:))....enaugh...eu oricum ti-am zis.fiecare gandeste altfel.ata ete:D

Mustang 12-05-08 23:01

[am dat mesaj privat. ms mustang-aleks]
Apropo: se scrie enough. ;)

Pe de alta parte ... sa inseli pe cineva doar ca sa te razbuni mi se pare o tampenie. Wanna know why ? Stii proverbul ? ;)
Daca vrei sa te razbuni, flit si altul/alta. Mare treaba ...

Sindrom 15-05-08 16:51

da si daca inca il/o iubesti???se complica nu se merita

magnum730 16-05-08 19:06

Quote:

Originally Posted by alexa-mrc (Post 1426621)
atunci cand nu gasesti "acasa" ceea ce vrei, cauti in alta parte.nici o tipa nu inseala numai de dragul de a insela.in schimb baietii....
un exemplu foarte des intalnit:
intr-un restaurant intra o tipa super buna....la o masa 3 baieti(fie cu prietene sau nu)...toate privirile se intorc si care e prima remarca:lol:?...cat de buna e...ce-as f***-o..... VS intr-un restaurant intra un tip super bun....la o masa 3 fete...il analizeaza sumar.....si remarca ar fi.....frumusel foc....sau....vai,cat de bine arata....nici pe departe ce l-as f***:lol:sincer.....

EEH BINENTELES CA NU!
eu stiu multe fete cere nu au greturi de astea

Dominic 18-05-08 21:44

in general baietii inseala mai mult decat fetele....vorbind de oameni cu capul pe umeri...
parera mea..:D

Sasha 29-05-08 16:37

Barbatii clar!!!!!
pana acum a fost cum a fost, dar de acum inainte sustin ideea asta mult mai mult!!!!!
dupa ce ca inseala au si un tupeu si o nesimtire fantastica.

Dominic 29-05-08 16:49

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1560513)
Barbatii clar!!!!!
pana acum a fost cum a fost, dar de acum inainte sustin ideea asta mult mai mult!!!!!
dupa ce ca inseala au si un tupeu si o nesimtire fantastica.

Asta mai depinde si de specimen.....;)

Sasha 29-05-08 16:50

stii....stai 5 ani cu un om ai increde 100% in el... si afli ca in paralel cu tine mai este o femeie de cativa ani... si crede`ma ca nu e tocmai placut.

Pinky 29-05-08 18:28

Tipul/tipa nu se prinde ca de cativa ani perechea il/o inseala .... e prost/proasta de bubuie si si-o merita din plin. Parerea mea.

Sasha 30-05-08 09:07

nu..ma rectific nu erau cativa ani ci cateva luni.... dar asta nu scuza vinovatul/a cu nimic;)

nu e prost/a doar ca prea sigur/a pe el/ea si avand incredere in el/ea 100% nu`l/o vazant in stare sa`i faca asa ceva....

si dupa cele intamplate bineinteles ca se intoarce tot la cea/cel inselat/a ca doar e lumina ochilor lui/ei si nu poate trai fara el/ea:(:? ... si ce s`a intamplat nu a fost decat o aventura...
oricum urata treaba..minciuni peste minciuni si alte alea....:roll:

aleks 30-05-08 21:14

eu as spune sa o lasati asa, si sa n-o contraziceti pe sasha azi :lol::lol:

Sindrom 30-05-08 22:36

sa va zic ceva....am trecut printr-o perioada mai nasoala...eram obosit dormeam 2-3 ore maxim...si pur si simplu cand ma vedeam seara cu prietena numai aveam chef de absolut nimic...eram terminat...si atunci am vb am analizat si a ajuns la concluzia ca n-am pe nimeni. Acum sunt iar la fel de atomic.
si apropo si femeile si barbatii inseala intr-o veselie....unii nu tin cont de nimic...ABSOLUT NIMIC.

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning