![]() |
Re: Femeile inseala mai mult ca barbatii??
in viata tre sa inveti sa mai faci si unele compromisuri ! compromisuri ce-ti fac viata mai usoara mai buna ! daca tu crezi ca omu ala nu are nevoi te inseli ! iar daca el unele chestii nu le poate face cu tine lasa-l sa faca cu alta dar sa experimenteze si el nu-l tine pe loc ! ca nici daca il tii papusa langa tine nu castigi mare chestie!
eu unul tot timpul am apreciat sinceritatea la o fata! Eu pt minciuna as lasa o fata, dar daca mi-ar spune " eugen stii erai plecat/suparat ne-am certat etc etc si m-am culcat cu X a fost o greseala etc etc..." nu s-ar intampla nimic! o vorba buna uneori face cat 10 fapte ! poate intelege si ii este invatatura de minte doar discutand cu ea, nefacand pe disperatu(aici te faci si de ras) ! |
aha..pai si eu daca as avea nevoie sa "experimentez"..care ar fi problema?si ....sa-ti explic eu, ar fi ptr ca daca un tip inseala o tipa nu-i problema, dar cand ea inseala..e! in fine..si daca tot experimentam atat...unde ****** mai e etica si respectul?!in plus, question is:ce naiba sa mai experimentezi cand gagica de langa tine iti da tot ce vrei/e dispusa la tot ce vrei...get the point anyway
in fine...tot ce zic e pur ipotetic..nu vreau sa fiu acuzata de cine stie ce:) oricum acum ne batem cap in cap pentru opinii diferite.asta e.nu toata lumea gandeste la fel.sunt sigura ca sunt si fete care gandesc ca tine dar nu stiu daca ti-ar place ca o tipa la care tii f mult vina la tine sa-ti zica "stii...ieri am facut nu stiu ce cu xulescu pt ca..pana mea..aveam nevoie".cool,huh?;) |
toate se fac cu un motiv. eu ti-am zis prefer la orice ora SA DISCUT decat sa DISPER ! si da normal ca doare sa-mi spuna prietena asa ceva ..dar sa nu uitam ca la fel o sa doara si cand ii voi spune eu si atunci sa vedem care e mai matur... eu ca am inteles-o sau ea ca va inebuni si merge o ia pe aia de par ! :) hai ca noi am vb destul..sa mai vb si altii :)
|
chiar ca...monopol:))....enaugh...eu oricum ti-am zis.fiecare gandeste altfel.ata ete:D
|
[am dat mesaj privat. ms mustang-aleks]
Apropo: se scrie enough. ;) Pe de alta parte ... sa inseli pe cineva doar ca sa te razbuni mi se pare o tampenie. Wanna know why ? Stii proverbul ? ;) Daca vrei sa te razbuni, flit si altul/alta. Mare treaba ... |
da si daca inca il/o iubesti???se complica nu se merita
|
Quote:
eu stiu multe fete cere nu au greturi de astea |
in general baietii inseala mai mult decat fetele....vorbind de oameni cu capul pe umeri...
parera mea..:D |
Barbatii clar!!!!!
pana acum a fost cum a fost, dar de acum inainte sustin ideea asta mult mai mult!!!!! dupa ce ca inseala au si un tupeu si o nesimtire fantastica. |
Quote:
|
stii....stai 5 ani cu un om ai increde 100% in el... si afli ca in paralel cu tine mai este o femeie de cativa ani... si crede`ma ca nu e tocmai placut.
|
Tipul/tipa nu se prinde ca de cativa ani perechea il/o inseala .... e prost/proasta de bubuie si si-o merita din plin. Parerea mea.
|
nu..ma rectific nu erau cativa ani ci cateva luni.... dar asta nu scuza vinovatul/a cu nimic;)
nu e prost/a doar ca prea sigur/a pe el/ea si avand incredere in el/ea 100% nu`l/o vazant in stare sa`i faca asa ceva.... si dupa cele intamplate bineinteles ca se intoarce tot la cea/cel inselat/a ca doar e lumina ochilor lui/ei si nu poate trai fara el/ea:(:? ... si ce s`a intamplat nu a fost decat o aventura... oricum urata treaba..minciuni peste minciuni si alte alea....:roll: |
eu as spune sa o lasati asa, si sa n-o contraziceti pe sasha azi :lol::lol:
|
sa va zic ceva....am trecut printr-o perioada mai nasoala...eram obosit dormeam 2-3 ore maxim...si pur si simplu cand ma vedeam seara cu prietena numai aveam chef de absolut nimic...eram terminat...si atunci am vb am analizat si a ajuns la concluzia ca n-am pe nimeni. Acum sunt iar la fel de atomic.
si apropo si femeile si barbatii inseala intr-o veselie....unii nu tin cont de nimic...ABSOLUT NIMIC. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning