![]() |
nu s-a contestat niciodata p forum \"consistentza\" premiilor ci numai modul in care au fost alocate...de la formularele despre care nu a fost nimeni in stare sa anuntze....(k de tzipat la amaratzii aia care blocau intrarea s-a tzipat vreo 3 ore)...shi ai dreptate gratzian....dak a fost ITS...unde e \"I\"ts-ul...k numai moldova....nu cred k e international...shi c ziceai shi de organizatori....k n-au fakt nik decat promisiuni....unde-i Irinutza??....care ne promittea atatea :?: in fine...mie mi-a placut...shi sa nu mai zica unii shi altzii k insomnia a luat tot p degeaba....k la cum arata mashinile lor...e mai bine sa taca din gura totzi \"criticii cunoscatori\"....atat am d zis k ma doare degetzelu... ala p care-l ridicam la final catre organizatori... :)
|
ceeee? au fost si premii??????? atunci e cu atat mai grav :?
|
Gata fratilor - incetati. Din cauza unor ... ajungem sa ne certam noi intre noi ? Adevarul este (k de obicei) undeva la mijloc . Cat de curand , poate , o sa vada si cei care au \"organizat\" its-ul cum trebuia sa fie .
|
Ceva intelept. bafta
|
O informatie care nu stiu daca s-a scris pe forum , ca pe la pagina 9 m-am plictisit sa citesc. In legatura cu pyromaniacul ala de trebea sa faca jmekerii pe acolo... Din lunga discutie purtata cu tipul care a venit cu Shelby-ul GT500, mi-a zis printre altele si ceva de genu: \"the pyromaniac got stuck somewhere in Nederlands, so i'm pretty sure he won't make it here\", asta in jurul orei 14:30. Deci cu siguranta organizatorii stiau ce si cum si de ce...
Un lucru interesant mi-a mai zis tipul , ca la anu` o sa vina cu Dodge CHarger`ul din The fast and the furious, ala negru de se ridica pe 2 roti la plecare... si o sa faca show cu el, pt ca e a lui respectiva masina si isi va permite, iar in ceea ce priveste Eleanor, proprietar este \"colegul\" lui care nu era prezent, si normal nu se putea atinge de masina sa ne arate ce poate. Iar IT&S ca aspect general... sucked. Mai degraba se numea NATIONAL TUNING AND SOUND ! R3SP3KT pentru toti cei care au facut show-ul acolo ! |
Re:
Quote:
|
:) Buna denumire!!!
|
re
nu vreau sa ma bag aiurea in discutie,dar dureros a fost doar k trebuia sa dai 20 euro,k doar veneai si cu gagik pt a face o demonstratie,unde mai pui k a fost o lungime mik d pista si k multi kre s facusera d kko lasau masinile la accesul p pista,incomodand p cei(k mine) kre s-ar fi dat toata ziua
|
Dar romaneste nu poti sa scrii!!! Eu nu inteleg limba asta a ta care seamana cu romana. Poate faci un efort sa scrii fara \"k\". Scrie cum scriem cu totii. nu de alta dar nu prea se intelege> Pace
|
nu vreau sa ma bag aiurea in discutie,dar dureros a fost doar ca trebuia sa dai 20 euro,ca doar veneai si cu gagica pentru a face o demonstratie,unde mai pui ca a fost o lungime mica de pista si ca multi care se facusera de cacao lasau masinile la accesul pe pista,incomodand pe cei(ca mine) care s-ar fi dat toata ziua
k=ca,d=de,p=pe,e un limbaj uzual pe internet,dar imi cer scuze pentru inconvenienta,nu o sa se mai repete :oops: |
B 99 CZR stiu ce inseamna k d p dar cand citesti repede este cam incomod. Iti multumesc si te rog nu o lua personal. Ma sperie limbajul de pe internet. Bafta
|
aaa da scuze am uitat sa mentionez ca in noaptea de simbata cind se dadea cu capul de toti peretii la \"negociere\" eu ca baiat finutz ce sunt si ca sa nu fac de rusine mr si nsl am dus-o in cta ce memorie scurta are invers proportionala cu greutatea ei
|
de la discutii legate de NEorganizarea de la IT&S s-a trecut la limbajul pe internet..:D...astept sa vad ce urmeaza...uuu...a..da...ink ma mai doare degetzelu de la postu trecut..:D
|
1 Attachment(s)
samecristian...care data aviatoare?:D
|
k4r4 nu s-a schimbat subiectul era o paranteza. Sa stii ca este valabil si pt tine faza cu scrisul. NU stii sa scrii romaneste. existea un program se numeste DEX. Nu o lua personal.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning