![]() |
Re: Vand placute si discuri marca FERODO
Salut!
Un pret pentru niste discuri de frana fata+spate, ventilate+perforate pentru Ford Mondeo 2.0 tdci, 131 CP, an fabr. 2004, breck se poate? |
salut ,
nu am decta ferodo normale ventilate pe fata si neventilat pe spate |
2 Attachment(s)
Cam asa arata discurile Ferodo Racing
Astea sunt pentru Peugeot 406(personal) |
Pt un kadett E GSI cu motor C20XE (2000cmc 16V SFI -150CP) ce discuri imi poti da si deasemenea ce placute si la ce preturi (se potrivesc si de la astra f sau vectra a aceeasi motorizare).
|
Salut ,
Am placute normale - 65.00 ron / set Am placute gama racing - 372.00 ron / set Am discuri gama racing - 520.00 ron / set - 2 bucati(sunt de la vectra a 4x4 turbo - dim. 284x24 ventilate striate si perforate) |
nu se potrivesc de la vectra turbo pt ca au 5 prezoane.
imi trebuiesc 4x100 - 256mmx24, se poate un pret si marca + model ? ce marca si model sunt placutele ? |
Ok am iteles , nu am fost atent sorry.
Pentru marimea asta 256x24 nu am racing. Am numai discuri normale ventilate - 220.00 ron / set Placute kadett : normale - 150.00 ron Toate produsele sunt Ferodo Mai am discuri fata ventilate Brembo - 110.00 ron / bucata Textar - 140.00 ron / bucata |
Ok, dar vroiam ceva sport/racing.
|
da inteleg sorry
|
ptr un bmw e30 325i - pret placute fata si spate? multumesc mult.
|
discuri de frana - normale si racing si placute de frana fata - normal si racing.
pt fiat punto sporting model 188, an 2002, motor 1.2 16v. |
salut ,
@mihaimmm Placute fata - 129.00 ron / set Placute spate - 146.00 ron / set @Detman Placute Racing - 604.00 ron / set Placute normale - 162.00 ron / set Discuri racing - 410.00 ron / set(2 bucati) Discuri normale - 180.00 ron / set |
salut discuri fatza racing si placute pt honda civic type r, ep 3, an 2002 , un pret daca se poate.
mersi. |
salut ,
in pacate nu am nimic racing pentru masina mentionata |
Am si eu nevoie de un set de placute normale pentru un matiz 2003, euro 2, 796 cm2. La cat ar ajunge?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning