Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Virtual tuning - asteptam creatiile voastre!!! (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/66068-virtual-tuning-asteptam-creatiile-voastre.html)

L4uR 07-03-08 19:34

Re: Virtual tuning - asteptam creatiile voastre!!!

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 1405653)
eu nu va inteleg...sa vedeti mereu care e mai coios...mai usor e sa ziceti care va bagati si apoi sa inceapa un "concurs", nu asa sa vina fiecare de nebun cu cate o poza si sa faca singur concurs...puneti o alta persoana (neimplicata) sa puna o masina aici pe care sa o modificati voi...si apoi va "bateti", dar nu in orgolii si mandrii...

revenind la comentarii...pentru logan pick-up chiar imi place a lu' Aaronnel^ cel mai mult dintre toate...

L4uR la poza cu polo ala...parca toata poza e un mare pixel...modificarile tre' sa fie mai greu de observant...asa vad direct unde ai taiat, cat ai taiat si ce ai pus nou...ca te dau de gol pixelii :)

anyway, pareri ati vrut, pareri ati primit :P

frateee:))).....uitate macar cum se vede vopseaua de la logan sandel....io am zis ca masina aia am facuto intr-o ora si ceva:Pceva foarte rapid pentru modificarile aduse:P

thex 07-03-08 20:41

1 Attachment(s)
graba...poate prea multa dar aia e...astept urmatoareeeeeeeeeeeeeea

Aaronnel^ 07-03-08 20:57

2 Attachment(s)
Dacia Sandero spate

cosmin_cosmin_1 07-03-08 21:56

eu as spune asa..
- castigatorul pune poza, dar nu va putea castiga urmatoarea etapa. pentru ca nu stie nimeni daca poza a luat-o de pe net sau a lucrat-o singur, sau a lucrat-o in mai mult timp decat ceilalti. asa ca cine propune, poate participa doar demonstrativ, iar castigatorul va fi ales dintre restul participantilor.

- se accepta orice poza, daca e facuta cu telefonul si calitate proasta, atat inseamna ca l-a dus capul pe cel ce a pus-o. si fiecare alege pentru el daca sa piarda timpul sau nu s-o modifice.

- castigatorul unei etape e ales de cei care nu participa. si castigatorul etapei precedente poate sa opteze pentru un castigator la etapa actuala.

- criticile si tot ce e pe langa subiect sa fie sanctionate

- sa se lucreze doar la masina, nu la peisaj

L4uR 07-03-08 22:47

2 Attachment(s)
cosmine...lool....nu le ai cu virtual tuning....totusi....cum sa nu se poata lucra si le peisaj...lool...omule citeste si tu pe forumu principal regulile virtual tuning;)).....mai bine taceai...chestia asta nu mia convenit deloc:(

si poza cu golanu lu tata putin modificat in php>:)

SSJ_Gohan 07-03-08 23:29

Cum dracului modifici frate tu poze in PHP ?

L4uR 07-03-08 23:33

gohane....ce e frate cu vocabularul ala?:|:))ne-ai vazut pe noi ca injuram?:|ne abtinem....da-mi idu tau in pm si o sa te ajut eu sa inveti;)iti place ce am facut cu golanu?:D

trafy-vr6 07-03-08 23:34

laure...unde ai vazut ca a injurat ? ai grija cum vb cu Fra ca ne tragem de urechi;)

L4uR 07-03-08 23:38

Quote:

Originally Posted by SSJ_Gohan (Post 1408340)
Cum dracului modifici frate tu poze in PHP ?

trafy....nu m-am luat de nimeni;)da am zis ca se putea ceva mai frumos...acu totu se interpreteaza gresit;)...in fine ...

SSJ_Gohan 07-03-08 23:44

Intr-adevar, am injurat, dar nu te-am injurat pe tine, iar daca te-ai simtit ofensat chiar imi cer scuze.

Dar cum poti sa spui ca modifici pozele in PHP ?.. :)

L4uR 07-03-08 23:46

:-w....nu m-am simtit injurat...da am zis la general...nu ai injurat pe nimeni....in fine vad ca dintr-o prostie se da in cancer.....:))....dami pm cu idu tau :-w

SSJ_Gohan 07-03-08 23:48

Pai nu e nevoie, poti sa imi dai un PM in care imi explici cum modifici tu grafic o poza in PHP :).

Stai linistit ca nu o da nimeni in cancer cum spui tu :)..discutam prieteneste

L4uR 07-03-08 23:49

pff.....crede-ma...nu e asa usor sa modifici o poza:Ptree sa decupezi...e mult de discutat;)

SSJ_Gohan 07-03-08 23:54

In fine :), cred ca tu le modifici in Photoshop si nicidecum in php :).

Un simplu exemplu de cod php

<html>
<head>
<title>La la la PHP</title>
</head>
<body>
Salutare
<?php

echo "Gogu!<BR>";
echo "Stiai ca data de azi este ";
echo date("m/d/Y");
echo "?";
?>
<BR>
Este ora <? echo date("h:i:s a,"); ?>
si ai urmatorul IP: <? echo getenv("REMOTE_ADDR"); ?>
<BR>
</body>
</html>

deci ceea ce vreau sa spun e ca tu confunzi PHP-ul cu photoshopul :)

Daca gresesc, imi cer scuze dar mai cunosc si eu acolo..niste php dinasta si e prima data cand aud ca se pot modofica poze cu ajutorul lui.

Gata cu offtopicul ca ma bate Fra :D

trafy-vr6 07-03-08 23:55

eventual un numar de telefon Fra, sau un hi5:))

All times are GMT +2. The time now is 17:07.

- Copyright 2026 4Tuning