![]() |
Re: Tavite portbagaj, presuri / covorase auto, bandouri protectie
am trimis adresa si datele pentru tavita si bandouri pentru opel astra h caravan pe [email protected]
ramane valabila reducerea pe care mi-ai postat-o mai sus? |
Salut!
silviu74 - Da, am primit. Te vor suna colegii mei pentru datele de facturare. Ceau! Mircea |
Am trimis PM cu datele de livrare pentru un Opel Astra g 2002, astept o confirmare cum ca ai primit PM-ul, ms
|
Salut!
kiry - Covorasele au plecat spre tine. In mod normal, maine in prima parte a a zilei ar trebui sa le ai acasa. Multumesc, Mircea |
Au ajuns, se potrivesc super...ce sa mai NOTA 10 pentru: promptitudine, seriozitate si calitate. ms inca o data.
|
Salut!
kiry - Iti multumesc pentru ca ai cumparat de la noi, pentru vorbele bune si pentru nota...! :D Sper sa ne mai auzim! Multumesc, Mircea |
Salut!
Tavite pentru portbagaj, covorase de cauciuc si mocheta, bandouri laterale - toate speciale pe model de masina, toate produse in vestul Europei. |
Salut Mircea! Am nevoie de o tavita de portbagaj pentru un Logan 1,4 MPI din 2006 (fabricat inainte de cel de Noul Logan. primele modele!) si as vrea sa stiu daca ai pe stoc si cit ma costa. Multumesc anticipat!
|
Salut!
raul36 - La face-lift nu au schimbat nimic in ceea ce priveste conturul portbagajului. Da, avem pe stoc. 151 ron, minus 105 sau curierat gratuit sau o jucarie de 32-33 ron de pe cobiromania. Multumesc! Mircea |
Am luat si eu un set de presuri si sunt f multumit!Arata f bine. Recomand!
|
Salut!
Andrei Suzuki - Iti multumesc pentru ca ai cumparat de la noi si pentru recomandare! Iti stam la dispozitie si pe viitor! Weekend placut! Mircea |
salut ma intereseaza si pe mine o tavita de portbagaj si niste presuri pt un passat variant din 2002 . zimi te rog la ce pret ai si in cat timp vin la Rm Valcea ,
Ms frumos Daniel |
Salut!
guzu.daniel - Passat B5 facelift - tavita portbagaj 151 ron, covorase cauciuc 120 ron. Daca le iei pe ambele ai inca 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit sau o jucarie de 50 ron de pe cobiromania. Daca ne suni pana la pranz pentru datele de facturare si de livrare, azi pleaca spre tine, iar maine ar trebui sa le ai. Reduceri pentru forum si promotie impreuna cu COBI Romania cobiromania.ro (o alta divizie a noastra) jucarii de construit COBI, pentru cei care doresc un cadou pentru copii! Pe scurt, pana cum aveati curierat gratuit sau reduceri. Acum puteti alege sa primiti jucarii de valoare mult mai mare decat discounturile sau avantajele de pana acum. Rezolvati si niste cadouri... la fiecare tavita pentru portbagaj, primiti gratuit un mic covoras anti-slip pentru bordul sau torpedoul masinii la tavite, bandouri sau cotiere 10% reducere sau curierat gratuit sau primiti o jucarie Cobi de 100-115 piese, in valoare de aprox.3233 ron ! la covorase (cauciuc si mocheta) suportam noi o parte din curierat si mai aveti de plata doar 15 ron, sau primiti la fiecare set de covorase o jucarie de construit Cobi de 60 de piese, in valoare de 20 ron. la covorase + tavita/bandouri/cotiera (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit sau alegeti jucarii Cobi in valoare de 50 ron ! la mai multe tavite/bandouri/cotiere pe livrare reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 tavite sau bandouri /livrare, aveti al 6-lea produs gratuit, in valoare de maxim 150 ron ; alternativa Cobi, in oricare varianta, puteti alege jucarii Cobi de valoare semnificativ mai mare decat suma discount + transport. Daca alegeti varianta cu jucariile Cobi, costurile de curierat ce va raman sunt intre 20-24 ron (tot un partial, desigur... ) Daca doriti o alta jucarie, mai scumpa decat discountul respectiv, platiti doar diferenta, evident. Ceau! Mircea |
E passat variant adica break sti de care imi trebuie . ai ? ca nu e facelift .facelift eu stiu ca inseamna un upgrade la un model mai vechi .
|
Salut!
guzu.daniel - ai scris de prima data ca e variant. Ai scris si anul. Ti-am confirmat deja ca sunt pe stoc. Cat despre face-lift - crede-ma: stiu ce vorbesc! Ar fi off-topic sa ma apuc aici sa tin prelegeri despre modele, succesiunea generatiilor, face-lift-uri si industria auto in general. Totusi, din respect fata de potentialul client: Passat-ul tau s-a produs din 1996 pana in 03.2005. La jumatatea vietii, mai precis in 09.2000 a suferit un face-lift. Unii spun modelului de dupa 10.2000 B5 facelift, altii ii spun B5.5. Mircea |
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning