![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
nu am destule "cojones" sa ies cu masina pe strada fara permis , is constient de ce se poate intampla daca fac asta .
de condus , conduc pe platoul din bucium sau pe la tara . |
bogdam frumoasa masina...sa o porti sanatos si cati mai multi kilometri fara incidente...da mai intai sa iei permisu :D si ascultal pe skimpy k stie ce stie :D
|
salut tuturor am si eu un gl4 din '99 motor 1.6 101cp sper sa ne vedem prin copou o sa urmeze si poze negru 2 portiere ...fol omg neagra fata spate ....ne auzim
|
ne auzim ...
|
3 Attachment(s)
Cum probabil e normal ,am sa ma prezint si eu.Numele meu e Raiescu Mircea sunt din suceava si am "aproape 19 ani" sunt student in anul I la design si cred ca o sa pierd vremea prin iasi urmatorii 5 ani si mi-ar prinde bine sa cunosc pe cineva pasionat de masini....poate chiar de bmw-uri.Asta ar fi masina mea....de fapt masina mea in vremurile bune fiindca acum numai arata chiar asa.
|
de obicei vineri in jur de ora 21:00 suntem toti in Rond Agronomie TE asteatapm si Bine ai venit !
|
salutare tuturor si celor noi pe aici andreyutzu carei treaba p la tine facem ce av vorbit la suceava sa fie mai frumos :D
|
vorbim prin mesaje private....:D
|
Quote:
|
oh my god :P ! inainte de toate www.hpracingteam.ro ! si dupa aceea lucrurile decurg de la sine ! la noi nu e cu invitatia ! e cu propunerea si e mai greu
|
Quote:
|
Quote:
ca orice membru nou, mai intai trebuie sa te cunoasca lumea, sa capete incredere in tine si apoi sa intri in orice club... devil, sfatul meu e sa incepi sa participi la intalniri...cand se mai aduna lumea....vinerea, dumineca... |
exact Lumea trebuie sa te Cunoasca NU bine ! ci foarte bine ! pentru a putea deveni un membru CD, HPRT sau Osms ! sau incearca la meteorshop club service si ce mai au ca acolo se poate oricand !
|
hmm...deci trebuie sa mai cunosc lume :p . mi-as rezerva un loc in HPRT , pana cand iau permis :) .
|
Mnezo in locul tau m-as abtine cu invitatii si alte chestii tu vb ;) cine stie cunoaste. apropo, din cate stiu exista si dro tuning asa-i baieti salutare tuturor :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:22. |
- Copyright 2026 4Tuning