Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Prezentare Membri Noi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/65434-prezentare-membri.html)

Bogdan.IS 05-10-09 19:49

Re: Prezentare Membri Noi

nu am destule "cojones" sa ies cu masina pe strada fara permis , is constient de ce se poate intampla daca fac asta .
de condus , conduc pe platoul din bucium sau pe la tara .

andreyutzu 05-10-09 20:06

bogdam frumoasa masina...sa o porti sanatos si cati mai multi kilometri fara incidente...da mai intai sa iei permisu :D si ascultal pe skimpy k stie ce stie :D

andylks 07-10-09 11:14

salut tuturor am si eu un gl4 din '99 motor 1.6 101cp sper sa ne vedem prin copou o sa urmeze si poze negru 2 portiere ...fol omg neagra fata spate ....ne auzim

skimpy 07-10-09 13:55

ne auzim ...

no limits design 08-10-09 22:21

3 Attachment(s)
Cum probabil e normal ,am sa ma prezint si eu.Numele meu e Raiescu Mircea sunt din suceava si am "aproape 19 ani" sunt student in anul I la design si cred ca o sa pierd vremea prin iasi urmatorii 5 ani si mi-ar prinde bine sa cunosc pe cineva pasionat de masini....poate chiar de bmw-uri.Asta ar fi masina mea....de fapt masina mea in vremurile bune fiindca acum numai arata chiar asa.

MnezO 09-10-09 01:12

de obicei vineri in jur de ora 21:00 suntem toti in Rond Agronomie TE asteatapm si Bine ai venit !

drobet@ 09-10-09 18:36

salutare tuturor si celor noi pe aici andreyutzu carei treaba p la tine facem ce av vorbit la suceava sa fie mai frumos :D

andreyutzu 10-10-09 01:21

vorbim prin mesaje private....:D

DarkDevil666 17-10-09 18:38

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 2704741)
de obicei vineri in jur de ora 21:00 suntem toti in Rond Agronomie TE asteatapm si Bine ai venit !

Salutare!!!....sunt din piatra-neamt si la inceputul anului viitor o sa ma mut in Iasi...am un audi TT 1,8T quattro resoftat 300 hp...ce trebuie ca sa fac sa intru si eu la voi in club HPRacing Team????...

MnezO 18-10-09 12:02

oh my god :P ! inainte de toate www.hpracingteam.ro ! si dupa aceea lucrurile decurg de la sine ! la noi nu e cu invitatia ! e cu propunerea si e mai greu

raduku988 18-10-09 13:12

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2727187)
Salutare!!!....sunt din piatra-neamt si la inceputul anului viitor o sa ma mut in Iasi...am un audi TT 1,8T quattro resoftat 300 hp...ce trebuie ca sa fac sa intru si eu la voi in club HPRacing Team????...

ma scuzi ca ma bag da tu numai din soft spui ca ai 300 cp ??

bakal 18-10-09 14:03

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 2728646)
oh my god :P ! inainte de toate www.hpracingteam.ro ! si dupa aceea lucrurile decurg de la sine ! la noi nu e cu invitatia ! e cu propunerea si e mai greu

cam la toate cluburiele e cam la fel....cred eu...
ca orice membru nou, mai intai trebuie sa te cunoasca lumea, sa capete incredere in tine si apoi sa intri in orice club...
devil, sfatul meu e sa incepi sa participi la intalniri...cand se mai aduna lumea....vinerea, dumineca...

MnezO 19-10-09 11:51

exact Lumea trebuie sa te Cunoasca NU bine ! ci foarte bine ! pentru a putea deveni un membru CD, HPRT sau Osms ! sau incearca la meteorshop club service si ce mai au ca acolo se poate oricand !

Bogdan.IS 19-10-09 12:24

hmm...deci trebuie sa mai cunosc lume :p . mi-as rezerva un loc in HPRT , pana cand iau permis :) .

drobet@ 19-10-09 13:01

Mnezo in locul tau m-as abtine cu invitatii si alte chestii tu vb ;) cine stie cunoaste. apropo, din cate stiu exista si dro tuning asa-i baieti salutare tuturor :-)

All times are GMT +2. The time now is 16:22.

- Copyright 2026 4Tuning