![]() |
Re: Pe 1 februarie te poti manifesta impotriva taxei auto in piata victoriei
Quote:
|
OK am inteles.
Legal macar sa se incerce legal si daca nu atunci este indrepatit sa ne cerem drepturile oricum insa sa n le dam sansa sa se joace cu noi. 4tuning e un site nu sub vizor sau lupa e la microscop electronic. |
puterea poporului exista doar atunci cand votam.e singurul nostru moment de putere absoluta.apoi puterea cade in mainile unor grupuri care-si rezolva interesele lor.de taxa asta beneficiaza atat tariceanu,cat si tiriac si alti oameni super puternici si bogati.ce putere avem noi?putem doar incerca sa ne facem auziti in afara,sau sa speram ca basescu ii va face o noua figura lu tariceanu si il va pune sa schimbe taxa
|
ar fi frumos sa faceti asta legal;)...si probabil ar avea mai multi curaj;)
|
santos ultimu post ultima discutie.....cred ca nu stii ce inseamna bataie cu jandarmii....si 5000 de oameni aduc si ei 2000 si 1 fac praf masinile...
2 ai luat vreodata picioare in cap 3 te-au gazat vreodata... Nu te mai uita la ucrainiei ca aia au iesit toata tara atunci....cand a fost....io cred ca tu nu realizezi...La revedere si un sfat deschide ochii si priveste si in stanga si in dreapta....nu doar inainte...gandeste de 10 ori inainte de a face ceva PA |
Quote:
la alegeri prezidentiale .. sau orice. . sustinut pe calculator.. poate fii hackuit .. ;) daca a fost sau nu hackuit programul se poate vedea in codul sursa.. sunt curios la urmatoarele alegeri .. daca le cere cineva codul sursa,al programului .. ce se intampla in america a fost cerut... nimeni nu l-a dat.. :) deci , i-ati gandul de la hai sa votam .. ca tot ei o misca cum vor ei :) |
Quote:
stim ca suntem condusi de loje si sinagogi... nu te mai uita la filme cu conspiratori si super-eroi ca nu ne ajuti.. |
felicitari a-ti intrat in cartea recordurilor
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1 la mana, nu ti-am recomandat diazepam, dar acum iti recomand un flacon, ca deja o dai in prostie si te mai si bati cu pumnu in piept... 2 ca sa stii si tu , Boc nu a avut nici o treaba cu bancutele si tomberoanele, ala e Funar, dar infatuarea ta nu face diferenta, sau o fii faptul ca habar nu ai si doar povestesti... 3 am inteles exact, eu nu am scris nicaieri de protest de aruncat cu masinute, dupa umilele mele cunostinte nu este asa ceva, eu vb de un protest (cauta in dex sa vezi ce inseamna)... 4 ar trebui sa meditezi la pupincurism ca am observat pe forumul asta ca esti foarte bun la asa ceva... deci iti urez spor la tastat , ca doar la atat esti bun...eu unu nu mai imi pun capul si mintea cu tine ca nu are rost...citesti 5 randuri si intelegi ce vrei tu, de obicei altceva decat ce se scrie... Santos, nu te mai stresa si te enerva ca nu are rost...asta e tara in care traim, asta e poporul roman, deci concluzia e ca ne meritam soarta... |
Quote:
2. acum cativa (vezi dex) nu era boc dar ma rog.... exprimarea asta.. 3. daca nu intelegi cuvintele mai citeste odata... daca nu scrie nicaieri de aruncat cu masini la inceputul acestui thread te sfatuiesc sa o iei de la capat cu abecedarele... 4. eu ar trebui sa meditez, in timp ce tu ar trebui sa incetezi sa il practici intradevar iarta-ma stiu ca nu prea mai vazut la curse si stiu ca nu o sa ma pot ridica la rangul si gradele tale.. O concluzie in concluzie... ai spuso esti bun... Esti si tu unul din gaska celor care constientizeaza, comunica dar nu face nimic... |
http://www.realitatea.net/petitie cred k asa trebuie procedat.....sa speram ca va avea efect
|
Quote:
hai ca fac un sacrificiu si iti raspund, dar chiar pt ultima data: eu am spus clar : EU NU AM SCRIS NIMIC DE ARUNCAT, NU RESTUL(adica nu vb despre ceea ce au scris restu, asta ca sa intelegi si tu ce zic si ce vb), EU VB DE CEEA CE AM SCRIS EU!!!! deci invata dracului sa citesti si sa intelegi ce vb lumea...cat despre pupincurism , nu il practic, te las pe tine in continuare , iar rang si grade nu am mersi fain, cred ca ti-ai luat tu (stiu unii despre ce vb)... ca sa fi putut sa particip ar fi trebuit sa fiu in bucuresti, dar eu sunt in cluj, deci putin cam departe...si diferenta dintre mine si tine e urmatoarea: eu nu dau vina si nu arunc cu noroi in cei care incearca sa faca ceva, spre diferenta de tine...asa ca hai pa ca ma plictisesti deja...si vb unui prieten: DF... |
Quote:
Sa vedem de cate ori o sa mai fie pentru ultima data... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:04. |
- Copyright 2026 4Tuning