![]() |
Re: Noul Bravo 150 de cai vs Octavia 1.8T
PS > cum frate sa confunzi o toyota cu un "hyundai" ... e cea mai mare jignire ... daca veneau vorbele astea de la o blonda intelegeam ... ca pentru ea cele patru roti si beculetzele de pe plafon erau in acelashi loc .... jeeezz
ne vedem joi[/QUOTE] Tare de tot....!!:tetter::poke: Mie mi-ar conveni mai mult sa ne vedem la 10. |
sefule sti si tu de data trecuta ca la 10 nu e liber ai vazut si tu nu are rost..asa e tocmai bine nu mai e trafic si drumu e al nostru...
|
Mda e cam aiurea cu ora ... si eu speram tot pentru un 22.00
BTW ... vine si un preten cu un C2 de 125 calutzi ... (simpatica jucaria) ;) See ya tonight |
sa vina! e bine primit
|
Quote:
|
..in concluzie, de cacat......mi-am stricat seara, nu am apucat sa ma dau cu kiki; totusi, inca o data mi-a placut "Hyundai-ul" s-a tinut tare......mi-am dovedit ca am ales bine fata de GTC - respect, frate mi-a facut placere sa ma dau cu tine - ; mitocania, imbecilitatea uscata a omului mic, manelist, parvenit, cu un singur neuron ce incearca o sinapsa tampa de marginea cutiei craniene, obraznic, cititor de Libertatea si alte asemenea, care stie doar ca David e prenumele unui fotbalist si chiar crede ca Hagi este rege.... Mizeria purulenta a oamenilor astora imi creaza repulsie, dupa care nervi, dupa care ma simt neajutorat.. SUNT ATAT DE MULTI, DUMNEZEULE! Ptr. cine nu stie, Libertatea e cel mai citit ziar din Romania!
NU CRED CA MAI VIN VREODATA! SI NICI NU CRED CA MAI ARE VREUN ROST SA POSTEZ AICI! MI-A FACUT PLACERE, SALUT! La legale poate ne mai vedem! Untill then, take care! |
hm...dar ce s-a intamplat pana la urma ca eu nu am stat decat in prima parte
|
Quote:
te inteleg frate.Ala trebia prins si legat de masina,dupa care dat cateva ture cu el asa.Multi dobitoci umbla liberi prin romania si nimeni nu face nimic.Sper ca nu e naspa rau masinutza.Take care |
chiar imi pare rau si stiu ce simti... totusi imi pare rau ca nu i-ati luat nr de la masina ca aveam relatii io si aflam a cui e masina si unde se afla...
PS: uitati acest clip probabil il stiti multi dintre voi...eu de fiecare daca cand ma uit la filmuletul asta si vad cata bataie mananca cei 2 ma calmez, poate si tu rokerash te mai calmezi vazand acest film macar putin...gandeste-te ca cei 2 sunt cei din masina care ti-au cauzat paguba uitati-va la tot filmuletul https://www.youtube.com/watch?v=LC_H7D2PneE |
dar ce s-a intamplat?
|
Baaaa ce bataie le-a tras la aia:))))))) pe muteste asa:))))) super tare:)))))) ce i`a insirat pe baieti pe acolo:))))
Da pana la urma ce sa intamplat cu rockeras?ne zice si noua cineva ceva?:rolleyes2 |
Pai s-a tras cu mine, dupa care ne-am intors.
La intoarcere, mergeam noi destul de tare (130-140) si a trecut pe langa noi un Z4 in mare viteza. S-a oprit in dreptul baietilor (in fata la ***) si am ajuns si noi (Fiatul era in fata, eu eram mai departe). Dupa care, a plecat ca un tampit cu derapaj pe pietris si i-a aruncat in masina o gramada de pietre lui rockerash, reusind sa i-o si ciobeasca un pic... Cam asta... s-a intamplat... |
nu am fost de fata dar am auzit ca...atunci cand erau ei in parcare la *** a venit unu cu un BMW nush de care si a dat un drift in bravo-ului unde era pietris si a aruncat difect in masina...va dati seama ce e in sufletul omului...merita sa pateasca ce au patit aia 2 din film fara vorbe poc poc si gata...-> rnu au reusit sa il prinda...sau sa ii ia nr ca vedea el pe draq
|
Quote:
|
:( imi pare rau ca aud asta.eu n-am prins faza.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning