Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Noul Bravo 150 de cai vs. Octavia 1.8T (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/64933-noul-bravo-150-cai-vs-octavia-1-8t.html)

rockerash 21-02-08 08:50

Re: Noul Bravo 150 de cai vs Octavia 1.8T

PS > cum frate sa confunzi o toyota cu un "hyundai" ... e cea mai mare jignire ... daca veneau vorbele astea de la o blonda intelegeam ... ca pentru ea cele patru roti si beculetzele de pe plafon erau in acelashi loc .... jeeezz

ne vedem joi[/QUOTE]

Tare de tot....!!:tetter::poke:
Mie mi-ar conveni mai mult sa ne vedem la 10.

Kiki 21-02-08 11:26

sefule sti si tu de data trecuta ca la 10 nu e liber ai vazut si tu nu are rost..asa e tocmai bine nu mai e trafic si drumu e al nostru...

AnonimMe 21-02-08 12:32

Mda e cam aiurea cu ora ... si eu speram tot pentru un 22.00

BTW ... vine si un preten cu un C2 de 125 calutzi ... (simpatica jucaria) ;)

See ya tonight

Kiki 21-02-08 13:32

sa vina! e bine primit

b01uxd 21-02-08 19:27

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 1373648)
sa vina! e bine primit

ideea era ca ne vedem la 10 si plecam la 11...pana se strangeau toti oricum se facea 10 30, 10 45.....in fine 11 sa fie, insa pt data viitoare mai ganditiva...

rockerash 22-02-08 07:02

..in concluzie, de cacat......mi-am stricat seara, nu am apucat sa ma dau cu kiki; totusi, inca o data mi-a placut "Hyundai-ul" s-a tinut tare......mi-am dovedit ca am ales bine fata de GTC - respect, frate mi-a facut placere sa ma dau cu tine - ; mitocania, imbecilitatea uscata a omului mic, manelist, parvenit, cu un singur neuron ce incearca o sinapsa tampa de marginea cutiei craniene, obraznic, cititor de Libertatea si alte asemenea, care stie doar ca David e prenumele unui fotbalist si chiar crede ca Hagi este rege.... Mizeria purulenta a oamenilor astora imi creaza repulsie, dupa care nervi, dupa care ma simt neajutorat.. SUNT ATAT DE MULTI, DUMNEZEULE! Ptr. cine nu stie, Libertatea e cel mai citit ziar din Romania!
NU CRED CA MAI VIN VREODATA!
SI NICI NU CRED CA MAI ARE VREUN ROST SA POSTEZ AICI!
MI-A FACUT PLACERE, SALUT!
La legale poate ne mai vedem! Untill then, take care!

tzatzichi 22-02-08 09:30

hm...dar ce s-a intamplat pana la urma ca eu nu am stat decat in prima parte

Eddie C. 22-02-08 11:10

Quote:

Originally Posted by rockerash (Post 1375353)
..in concluzie, de cacat......mi-am stricat seara, nu am apucat sa ma dau cu kiki; totusi, inca o data mi-a placut "Hyundai-ul" s-a tinut tare......mi-am dovedit ca am ales bine fata de GTC - respect, frate mi-a facut placere sa ma dau cu tine - ; mitocania, imbecilitatea uscata a omului mic, manelist, parvenit, cu un singur neuron ce incearca o sinapsa tampa de marginea cutiei craniene, obraznic, cititor de Libertatea si alte asemenea, care stie doar ca David e prenumele unui fotbalist si chiar crede ca Hagi este rege.... Mizeria purulenta a oamenilor astora imi creaza repulsie, dupa care nervi, dupa care ma simt neajutorat.. SUNT ATAT DE MULTI, DUMNEZEULE! Ptr. cine nu stie, Libertatea e cel mai citit ziar din Romania!
NU CRED CA MAI VIN VREODATA!
SI NICI NU CRED CA MAI ARE VREUN ROST SA POSTEZ AICI!
MI-A FACUT PLACERE, SALUT!
La legale poate ne mai vedem! Untill then, take care!

te inteleg frate.Ala trebia prins si legat de masina,dupa care dat cateva ture cu el asa.Multi dobitoci umbla liberi prin romania si nimeni nu face nimic.Sper ca nu e naspa rau masinutza.Take care

Kiki 22-02-08 11:20

chiar imi pare rau si stiu ce simti... totusi imi pare rau ca nu i-ati luat nr de la masina ca aveam relatii io si aflam a cui e masina si unde se afla...
PS: uitati acest clip probabil il stiti multi dintre voi...eu de fiecare daca cand ma uit la filmuletul asta si vad cata bataie mananca cei 2 ma calmez, poate si tu rokerash te mai calmezi vazand acest film macar putin...gandeste-te ca cei 2 sunt cei din masina care ti-au cauzat paguba uitati-va la tot filmuletul
https://www.youtube.com/watch?v=LC_H7D2PneE

tzatzichi 22-02-08 11:23

dar ce s-a intamplat?

kidu2006 22-02-08 11:41

Baaaa ce bataie le-a tras la aia:))))))) pe muteste asa:))))) super tare:)))))) ce i`a insirat pe baieti pe acolo:))))
Da pana la urma ce sa intamplat cu rockeras?ne zice si noua cineva ceva?:rolleyes2

TheGuardian 22-02-08 12:05

Pai s-a tras cu mine, dupa care ne-am intors.
La intoarcere, mergeam noi destul de tare (130-140) si a trecut pe langa noi un Z4 in mare viteza.
S-a oprit in dreptul baietilor (in fata la ***) si am ajuns si noi (Fiatul era in fata, eu eram mai departe).
Dupa care, a plecat ca un tampit cu derapaj pe pietris si i-a aruncat in masina o gramada de pietre lui rockerash, reusind sa i-o si ciobeasca un pic...

Cam asta... s-a intamplat...

Kiki 22-02-08 12:06

nu am fost de fata dar am auzit ca...atunci cand erau ei in parcare la *** a venit unu cu un BMW nush de care si a dat un drift in bravo-ului unde era pietris si a aruncat difect in masina...va dati seama ce e in sufletul omului...merita sa pateasca ce au patit aia 2 din film fara vorbe poc poc si gata...-> rnu au reusit sa il prinda...sau sa ii ia nr ca vedea el pe draq

Kiki 22-02-08 12:07

Quote:

Originally Posted by TheGuardian (Post 1375812)
Pai s-a tras cu mine, dupa care ne-am intors.
La intoarcere, mergeam noi destul de tare (130-140) si a trecut pe langa noi un Z4 in mare viteza.
S-a oprit in dreptul baietilor *******si am ajuns si noi (Fiatul era in fata, eu eram mai departe).
Dupa care, a plecat ca un tampit cu derapaj pe pietris si i-a aruncat in masina o gramada de pietre lui rockerash, reusind sa i-o si ciobeasca un pic...

Cam asta... s-a intamplat...

editeaza si tu postul te rog cu locatia....

tzatzichi 22-02-08 12:08

:( imi pare rau ca aud asta.eu n-am prins faza.

All times are GMT +2. The time now is 21:39.

- Copyright 2026 4Tuning