![]() |
Re:
Quote:
Nu dai dovada de decenta, pacat. |
Simpaticule !
:wink: |
Re:
Quote:
Mi-a placut ca am fost la Craiova in postura de observator. Tu ai fost? Nu mi-a placut si m-a durut cand i-a fost suflat microfonul lui Florica de o femeie, mai infipta.Nu stiu exact cine era, am inteles ceva, dar organizatori nu erau usor de reperat, lafel si fortele de ordine care au incurcat facandu-si treaba pe jumate. |
Daca-mi esti simpatic, arunc gaz pe foc? :lol:
Despre \"problemele\" de la cursa, iti raspund pe topicul legat de cursa :wink: |
Re:
Quote:
|
L E G A L R A C I N G
Sunt convins ca asta e un fel de connflict minor in substanta bazat pe lipsa de comunicare. Eu nu cred ca, desi titlul topicului e incendiar, Sei a vrut sa-l detroneze cu adevarat pe Florian. Altele ar fi fost metodele. Cred ca a vrut sa fie doar un mesaj brutal de atentionare, iar Flrian si-a recunoscut vina, paremi-se ca si-a cerut si scuze asa ca conflictul nu exista. E un conflict inchis si-i rog pe administratori sa in chida topicul asta unde ar fi fost bine sa scrie cei implicati si numai ei, restul nu fac decat escaladarea negativa a situatiei. Am vorbit cu Sei si considera ca atat a vrut sa spuna, dar situatia a fost pierduta de sub control din cauza celor care nu cunosteau tot si se amestecau in discutie. Asta e ce sa facem fiecare din greseala isi mai baga nasul unde nu-i fierbe oala. Propun sa abandonam subiectul cat mai repede posibil. |
Abandonul e o dovada de lasitate !
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning