Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   CUTREMUR NSL Sei propune excluderea lui Florica (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/6457-cutremur-nsl-sei-propune-excluderea-florica.html)

aviator 10-07-05 20:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"
-Frumos .....de vina in tot e Florica.
-Ei sau rupt in munca pt NSL si Florica a cules roadele.
-Ce nu sa facut e de vina Florica
-Ce sa facut tot prostul de Florica e de vina.
-Sebastian nu are nici-o implicare......SeI este GURU!!! Andrei de neinvins....
-Cat mai ABERATI? Nu exista pic de bun simt?
-Comportament la nivelul PRESCOLAR.
-R U S I N E-

Nu dai dovada de decenta, pacat.

vr6 10-07-05 20:18

Simpaticule !

:wink:

aviator 10-07-05 20:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"vr6\"
Simpaticule !

:wink:

De ce arunci cu gaz pe foc?Ce interes ai?Daca ai o problema cand ma vezi in piata vino sa o rezolvam!
Mi-a placut ca am fost la Craiova in postura de observator.
Tu ai fost?
Nu mi-a placut si m-a durut cand i-a fost suflat microfonul lui Florica de o femeie, mai infipta.Nu stiu exact cine era, am inteles ceva, dar organizatori nu erau usor de reperat, lafel si fortele de ordine care au incurcat facandu-si treaba pe jumate.

vr6 10-07-05 20:29

Daca-mi esti simpatic, arunc gaz pe foc? :lol:

Despre \"problemele\" de la cursa, iti raspund pe topicul legat de cursa :wink:

Al3xius 10-07-05 23:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aviator\"
De ce arunci cu gaz pe foc?Ce interes ai?Daca ai o problema cand ma vezi in piata vino sa o rezolvam!
Mi-a placut ca am fost la Craiova in postura de observator.
Tu ai fost?
Nu mi-a placut si m-a durut cand i-a fost suflat microfonul lui Florica de o femeie, mai infipta.Nu stiu exact cine era, am inteles ceva, dar organizatori nu erau usor de reperat, lafel si fortele de ordine care au incurcat facandu-si treaba pe jumate.

Oare? :roll:

SEBASTIAN 11-07-05 05:59

L E G A L R A C I N G

Sunt convins ca asta e un fel de connflict minor in substanta bazat pe lipsa de comunicare.
Eu nu cred ca, desi titlul topicului e incendiar, Sei a vrut sa-l detroneze cu adevarat pe Florian. Altele ar fi fost metodele.
Cred ca a vrut sa fie doar un mesaj brutal de atentionare, iar Flrian si-a recunoscut vina, paremi-se ca si-a cerut si scuze asa ca conflictul nu exista.
E un conflict inchis si-i rog pe administratori sa in chida topicul asta unde ar fi fost bine sa scrie cei implicati si numai ei, restul nu fac decat escaladarea negativa a situatiei.
Am vorbit cu Sei si considera ca atat a vrut sa spuna, dar situatia a fost pierduta de sub control din cauza celor care nu cunosteau tot si se amestecau in discutie.
Asta e ce sa facem fiecare din greseala isi mai baga nasul unde nu-i fierbe oala.
Propun sa abandonam subiectul cat mai repede posibil.

Al3xius 11-07-05 17:02

Abandonul e o dovada de lasitate !

aviator 11-07-05 18:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Abandonul e o dovada de lasitate !

Sau tinta atinsa!

All times are GMT +2. The time now is 15:04.

- Copyright 2026 4Tuning