![]() |
Re: My Octavia 1.6
Am vazut acelasi model de jante pe un golf 4 variant, leai vandut sau era doar coincidenta?
Ce se mai aude de reparatii??Bafta |
inca nu lleam vandut dar sunt de vanzare, de reparatie nimic inca nici acordul nu lam primit am fost pe la ei si au zis sa mai astept
|
Te tot vad prin gheorgheni.. si azi te-am vazut de exemplu. Superba masina.. nici nu se observa gaura aia la usa, cu toate ca e mare si urata.
Cand ma plimbi si pe mine o tura? :D :oops: |
cand vrei [email protected] id de msg si vb
|
cand te uiti in fata parca nu stii de unde sa o iei...dupa ce rezolvi cu asigurarea o sa ne incanti cu ceva modificari frontale?:D.
In rest...masina arata exceptional am vazuto live si e intr-un mare fel. Puncte tari, jantele si stickerul cu ...:twisted::silenced: |
care sticker???
|
ala cu .... motorsport:lol:
|
:)
dadada..... ma gandesc... oare daca ar fi fost ceva mai grav, ce sar fi intamplat.... presupun ca tot nimic .... tara asta se duce pe ****...... deja o tracut 2 luni.... cel putin... si nici macar acordul nu lam primit.... extraordinar.... |
super tare masina .... imi pare rau de incident ... arata pur si simplu bestial .... sau sa zic asa arata ... sa o stapanesti incontinuare sanatos si fara alte incidente .
|
mersi.. din pacate tomasonurile pe 19 s-au dus, si au venit niste ozuri pe 17,.... 12 kg o janta cu tot cu guma :D toyo proxes t1s .... mai eficiente putin..... celelalte aveau 21 kg ... curand voi pune poze.... dupa ce voi pune niste distantiere , pt ca au etul mare si is bagate putin :)
|
pacat de tomasonuri, arata exceptional cu ele
sunt curios ce OZ-uri ai ales ;) |
si totusi ai primit pana la urma acordul ala?in tara noastra totu se duce pe rapa deci nu ai de ce sa te miri...
|
oz superleggera gold .. :D:twisted::twisted:
|
Quote:
|
Quote:
mici, bagate inauntru :cry: poate cu distantierele rezolvi ceva. :) pune niste poze, sa ii fac un VT, sa vedem cum va arata cu rotile scoase mai inafara. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning