Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara - 30.07.2005 (https://forum.4tuning.ro/98-timisoara-30-07-2005.html)
-   -   LEGAL RACING 30.07.05 TIMISOARA Aceleratie-Viteza (https://forum.4tuning.ro/98-timisoara-30-07-2005/6335-legal-racing-30-07-05-timisoara-aceleratie-viteza.html)

Sc0OTeR 31-07-05 12:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"worm\"
Quote:

ce cautau cosurile de gunoi ampalsate pe partea de pista in care nu avea acces publicul ??
da' chiar!! :lol: :lol: :lol:

Probabil ca trebuia sa arunci gunoiul din partea cealalta peste pista, sa vezi daca nimeresti cosul :lol:

Bogdan_16v 31-07-05 13:00

A fost chiar asa de nasol?? Ce naiba se intampla cu LR ca numai chixuri da.... :roll:

Jaga 31-07-05 13:20

Organizare de cacat cea mai nereusita din toate . Omul mai invata din greseli dar ei nu vor sa invete deloc din greselile lor :arrow: :P . Pacat putea sa fie un eveniment frumos care si asa debia se tine odata pe an sau deloc . Rusine organizatorilor .................

Sc0OTeR 31-07-05 14:03

Startul era dat de catre o persoana. Pe parcursul cursei au fost vreo 4 persoane care au dat startul si fiecare dadea startul altfel. Concurentii nici nu mai stiu dupa ce sa se uite: unu numaru 3 2 1 start, altu batea cu pumnii in piept si deodata ridica mainile, altu se apleca si tot asa. Nici nu se compara cu ce era la Speed Racing :roll:

BogdanSHA 31-07-05 15:10

Iar nu aveti altceva mai bun de facut decat sa criticati?? :lol: :lol: :lol:
Ia vedeti ca iar incepe lumea sa se certe si sa zica \"daca nu va convine faceti voi mai bine!\" :lol: :lol: :lol:
Partea misto e ca se fac niste curse super daca dintre organizatori lipseste exact LegalRacing, culmea, asociatia cu cea mai mare experienta... Cred ca au impartasit-o cu prea multi si lor nu le-a mai ramas mai deloc... Sau poate sunt rau si in Timisoara chiar nu le iese niciodata... chiar in orasul cel mai apropiat de Occident... o fi un semn ceva... :P :lol: :lol:

Øvi 31-07-05 15:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanSHA\"
Ia vedeti ca iar incepe lumea sa se certe si sa zica \"daca nu va convine faceti voi mai bine!\" :lol: :lol: :lol:
Partea misto e ca se fac niste curse super daca dintre organizatori lipseste exact LegalRacing, culmea, asociatia cu cea mai mare experienta... Cred ca au impartasit-o cu prea multi si lor nu le-a mai ramas mai deloc... Sau poate sunt rau si in Timisoara chiar nu le iese niciodata... chiar in orasul cel mai apropiat de Occident... o fi un semn ceva... :P :lol: :lol:

Poate ai parerea asta din simplul motiv ca \"ati fost crescuti\" cu Legal Racing si cu starturi date din mana. Noi am crescut cu SpeedRacing in fata , cu fotocelule , timpi afisati , COMPUTERE :o :o ... Legal Racing inca nici nu s-au atins de cronometre (cel putin in Timisoara)
Nu te condamn , dar daca ai fi vazut ce era la Speedracing ai fi deschis ochii si ai fi vazut diferenta. De criticat normal ca vom critica , e voie doar sa laudam ? s-a cerut 500.000 pentru cateva liniute organizate prin countdownuri haotice din dejete :lol: :lol:

Si in primul rand , n-ai fost acolo , asa ca te rog , fii mai reticent in afirmatii ;)

Sc0OTeR 31-07-05 16:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanSHA\"

Poi noi, cei din Vest, am vazut cum se fac cursele adevarate cat a fost Speed Racing, si acuma mergem la LR si vedem un *** de cursa, ce vrei sa facem, sa o laudam :?: Multi din cei care au participat acuma la LR au zis ca nu se mai dau niciodata la o cursa organizata de ei, asta cred ca zice multe... :?

Øvi 31-07-05 17:16

3 Attachment(s)
SPEED RACING

Øvi 31-07-05 17:18

1 Attachment(s)
LEGAL RACING

Skma 31-07-05 17:57

Parerea mea ca metoda asta primitva ar fi trebuit utilizata cel mult la fazele de calificare pe cand la finale sa se foloseasca tehnologie avansata sau hai sa zicem ca mai mergea faza cu oameni care dau starturi la libere

kickass 31-07-05 18:05

organizare VARZA! cursa trebuia sa inceapa la 4 si la 18 inca asteptam sa intram.. sonorizare :arrow: ZERO! nu se stia cine pleaca sau macar cine a castigat!!! + ca nu am venit la curse sa ascult muzica si sa vad cum trec niste masini prin fata mea!!!
cel mai misto moment a fost acela cand s'au dat baietii cu motoarele :wink:

xxdadixx 31-07-05 18:10

Nu am fost la cursa dar ii cred pe baietzii din Timisoara. Sincer dupa CIRCUL de pe 4tuning, chear credeam ca LR se pricepe la organizare mai bine ca Speedracind. Regret ca oamenii aia care au facut multa lume fericita au fost obligati sa plece sa faca loc la Legal Racing ca sa organizeze asa ceva!

aR99bMw 31-07-05 18:56

sa nu exageram ma....cei de la SR au plecat deoarece din cauza lipsei banilor........

daflyer_oradea 31-07-05 19:40

daca e asa cum ziceti, bine ca nu am facut 200 de km pe caldura si soare...ca sa vad de fapt nimik...din pacate, se pare ca s-a facut multa valva degeaba...la fel ca si pana acum. las ca poate vine SR inapoi, si atunci sa veniti sa vedeti curse organizate..
la mai mare, dar...se pare ca nu e de unde.
si nu am fost nici nepoliticos, nici nesimtit, deci plz sa nu imi stearga nimeni postu'

Speedy5 01-08-05 00:20

500.000 lei ?????????
poi veniti pe aradului si va garantam de 500.000 de ori mai mult show + ca beti si pana nu mai puteti duce.
n-a meritat nici aia 50.000
in fine .... la mai mare.

All times are GMT +2. The time now is 10:29.

- Copyright 2026 4Tuning