Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   Vopsitorie Auto.. (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/63097-vopsitorie-auto.html)

LoganFan 25-05-09 13:17

Re: Vopsitorie Auto..

imi poti raspunde si mie te rog,un pret estimativ la o vopsire integrala dacia logan in negru+lac,eventual si un airbrush,ceva

DriftingCalibra 26-05-09 00:11

Quote:

Originally Posted by LoganFan (Post 2349631)
imi poti raspunde si mie te rog,un pret estimativ la o vopsire integrala dacia logan in negru+lac,eventual si un airbrush,ceva

Negru mat sau lucios ? ( nu efectuez airbrush ).

LoganFan 26-05-09 12:22

negru lucios,cat despre airbrush,asta este

kos_YRC 26-05-09 15:04

cat m-ar costa un vopsit de praguri, bara fata-spate la un lacetti? culoarea gri

rghelase 26-05-09 21:18

@DriftingCalibra: repet postul, era ultimul pe pagina trecuta, poate l-ai sarit..

Quote:

Originally Posted by rghelase (Post 2347928)
@DriftingCalibra: Ok, am inteles. Ideea unui cuptor era ca asa eram sigur ca nu ma trezesc cu diverse gaze sau musculite in vopsea..
Si care este pretul final pt fiecare din element, daca ti-l aduc eu gata demontat (ai mai sus reperele).

DriftingCalibra 26-05-09 22:21

Quote:

Originally Posted by rghelase (Post 2354330)
@DriftingCalibra: repet postul, era ultimul pe pagina trecuta, poate l-ai sarit..

550ron/buc

DriftingCalibra 26-05-09 22:23

Quote:

Originally Posted by kos_YRC (Post 2353180)
cat m-ar costa un vopsit de praguri, bara fata-spate la un lacetti? culoarea gri

Din ce material sunt elementele ?

kos_YRC 27-05-09 00:49

plastic cu fibra de sticla

DriftingCalibra 27-05-09 20:49

Quote:

Originally Posted by kos_YRC (Post 2355041)
plastic cu fibra de sticla

Cand ai posibilitatea posteaza niste fotografii,ms!

LAZ'u 30-05-09 20:42

Am o intrebare si eu... am un scuter si vreau sa ii dau un gri pe el dar o culoare mai speciala de gri imi potirecomanda ceva mai special nu conteaza pretul dar nici exagerat de scump sa fie si sa nu fie un gri sobolan inchis.Multumesc.

DriftingCalibra 01-06-09 18:31

Quote:

Originally Posted by LAZ'u (Post 2366299)
Am o intrebare si eu... am un scuter si vreau sa ii dau un gri pe el dar o culoare mai speciala de gri imi potirecomanda ceva mai special nu conteaza pretul dar nici exagerat de scump sa fie si sa nu fie un gri sobolan inchis.Multumesc.

Trebuie sa vi sa iti arat cateva cataloage de gri ca sa iti faci o idee.
Poate sa fie perlata/metalizata/mata samd.

LoganFan 02-06-09 14:46

pana la urma imi poti raspunde si mie la urmatoare intrebare?Cat m-ar costa o vopsire intregrala Dacia Logan sedan negru/lucios

cristyan_mdk 02-06-09 15:27

Quote:

Originally Posted by DriftingCalibra (Post 2371346)
Trebuie sa vi sa iti arat cateva cataloage de gri ca sa iti faci o idee.
Poate sa fie perlata/metalizata/mata samd.

salut am si eu un golf 3 , cit imi ie si mie sa o vopsesti toata negru lucios , o aduc eu gata pregatita , desfacuta , izolata etc .

DriftingCalibra 02-06-09 18:37

Eu ti-o vopsesc insa nu raspund de lucrare deoarece nu este pregatita de mine.
Vopsirea propriuzisa nu este o operatiune chiar asa de complicata , complicat este sa pregatesti,daca nu pregatesti bine pot aparea fel si fel de reactii intre materiale samd.
Aproximativ 14 mil.

cristyan_mdk 02-06-09 18:47

Quote:

Originally Posted by DriftingCalibra (Post 2375151)
Eu ti-o vopsesc insa nu raspund de lucrare deoarece nu este pregatita de mine.
Vopsirea propriuzisa nu este o operatiune chiar asa de complicata , complicat este sa pregatesti,daca nu pregatesti bine pot aparea fel si fel de reactii intre materiale samd.
Aproximativ 14 mil.

este foarte mult tind cont ca 1 ora la cuptor este cam peste tot 300 lei , mai mult de 2 max nu iti trebuie , dar in fine ms mult de pregatit o fac singur nu este prima masina , dar unde faceam eu masini , nu a mai schimbat de mult filtrele la cabina si nu ma mai duc acolo. ms mult

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning