![]() |
Re: Golf 4 GTI 1.8 turbo 20V
Bv Sorin! Cred ca o sa cumpar si eu folie d-asta... Arata foarte bine! :)
Multa bafta cu masinuta in continuare! Ai trecut pe rotile de iarna sau inca mai tii la aspect? :P |
Quote:
|
arata f bine folia . de unde ai luato ? cum ai reusit sa o lipesti ? ai astupat cumva santuletu ala din mijloc (la maner dreapta)?
si eu am avut folie lipita exact pe unde ai tu , dar pe manerul din dreapta s-a dezlipit a 2-a zi (lasasem masina in soare) . in rest , pe bord si pe maner sofer o am si acum (dupa vreo 5 luni) multa bafta in contiunare la tuning :) |
Quote:
|
....jos palaria boss...bestia arata intr-un mare fel...bafta pe viitor cu proiectu..
..poate pe viitor tragem un "fotosuting" in gasca...goppo ,casilias ,jock si sorin gti :ciggy: ...asta in caz ca primiti si un 1,4 :cry: |
Pai faceti, dar gasiti un aparat performant, nu cu telefonul! ;)
|
Frumos golfu...si folia aia de carbon face toti banii boss.Bafta la modificat in continuare:D
|
Frumos ! Cadranele albe de unde le-ai luat si cati bani?
|
sal....cadranele albe sunt de vanzare 150 ron dak esti interesat....bafta
|
6 Attachment(s)
Dupa o indelunga absenta postez din nou :
ca schimbari ar fii : - suspensie sport reglabila KW inoxline - blow-off valve Forge splitter - eleron golf 4 R32 OEM - oglinda dreapta mare (model america) - distantiere spate KW de 2cm - spoilerul spate original golf 4 model V6 |
superba! :shock: Mai ales motorizarea, imi dau seama cum face cu blow-offu' :rolleyes2
|
iti zic eu ca "fluiera" misto ......bafta Sorine cu titiu si apropo ce mai ai de vanzare :)))
|
3 Attachment(s)
:-)...;)...:-)
|
nice car man....i love it.......sa o stapanesti sanatos.....vw rules :X
|
3 Attachment(s)
news .....bara spate clean + prelungire 25th anniversary by ghetto
|