![]() |
Re: Matiz-ul meu B-06-MPG
Foarte frumoasa buburuza ....... ;)
|
Georgeeeeeeee... vreau si eu eleron la pretul ala...
De unde ti l-ai "tras" asa ieftin? Ca eu n-am gasit decat la 300 de lei. |
Quote:
|
Sa teeeee... violez. :lol:
Ca n-am cum sa zic altfel. Norocosule. :lol: Las ca imi iau si eu unu' la SH si ... aia e! Ma tunez si eu... incet, dar sigur. :) |
S-a incheiat o perioada foarte grea si cu nopti nedormite dar cu toate astea am iesit destul de "sifonat" din sesiunea asta , cu multe restante. Sper sa ma ajute Dumnezeu in vara sa le iau pe toate :sad: Cum am promis de maine o sa ma apuc de masinutza (cu moralul destul de scazut)
|
Jantele sunt Allesio Montecarlo??
ce dimensiune? spor la treaba in continuare cu masina... si lasa restantele pentru la vara (nu-i capatu' lumii...) ;) |
Quote:
jantele sunt Alessio Montecarlo pe 13'' si cauciucurile Pirelli 165/70 |
Quote:
|
Quote:
|
Pai hai sa-l terminam ca lumea, da-l in palaria mea...
Bafta si cu titirezul si ... poate saptamana viiatoare ne vedem la un cico cu buburuzele. :) |
6 Attachment(s)
Niste poze din "culise" :D :D
|
In culise ca in culise...dar pe scena nu tea pozat nimeni??? Daca intelegi ce vreau sa spun :))...daca nu...spun asa...BAGA POZE CU EA COBORATA!! :D Asteptam...cel putin eu da :) e unul dintre Matizurile mele fav. Noroc
|
Frumoasa masina! Ai un vot si de la mine (e de mult votu')
De ce nu ai izolat totusi cand ai vopsit? s-au gazat cam multe chestii pe acolo... |
Frumos domne frumos ,ai vopsit cu spraiul ?? sau cu pensula :D si da chiar poze cu ea coborata :-P bafta in continuare
|
urmeaza si pozele in curand... am vopsit cu spray-ul si chiar daca s-au mai "gazat" putin si altele a fost ceva controlat :-) sunt super incantat de ce a iesit :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning