![]() |
Re: Service auto Bucuresti
va recomant cu maxima incredere DNCservice baieti foarte capabili si foarte sufletisti ce sa zic si yo ,au reusit sa-mi readuca kadett-ul la viata!!
|
REPARATII CALCULATOARE AUTO
Reparatii calculatoare C.V.A. Multitronic (Audi, VW)
calculatoare easytronic (Opel, Mercedes, etc) calculatoare A.B.S, calculatoare injectie,calculatoare comanda pompa injectie (Diesel). Mitoi Nicu Tel:0724.227.012 |
|
----up----
|
In bransa!!!
|
Aveti probleme cu masina sau vreti doar sa-i faceti revizia/verificare ?
0765446160 Claudiu |
UP pentru niste o echipa care se pricepe.....orice problema se poate rezolva.
0765446160 Claudiu |
buna seara,
vreau si eu sa schimb distributia la un matiz din 2005. cat ma costa? multumesc. |
Depinde :
Daca este cu aer conditionat costa 200RON. Daca nu are aer conditionat costa 100RON. O zi buna! |
Treaba buna! Bani putini! Garantie! Piese ieftine!
Sunati la 0765446160 Claudiu pentru info si programari, daca aveti probleme cu masina sau daca vreti sa faceti o revizie. |
|
Saptamana urmatoare este concediu.
Daca aveti urgente veniti maine sau poimaine. 0765446160 Claudiu |
----up pt DNC team----
|
upppppppppppppp
|
Salutare,
Stiu ca pentru unii o sa para o gluma doar ca vreau sa schimb motorul de pe un chevrolet aveo (1.2 actual) si nu stiu cu ce alt motor s-ar potrivi. Ma intereseaza un motor mai mare, de 1.6 sau 1.8 (sau cat mai mare si sa aiba loc ). Doar ca nu stiu ce s-ar putea incadra, am auzit ca motorul de opel de 1.6 ar merge... . Stiu ca necesita schimbate mai multe... dar... Ma intereseaza cam cat ar costa si apoi cam cat timp... Multumesc pentru interes, |
| All times are GMT +2. The time now is 10:08. |
- Copyright 2026 4Tuning