![]() |
Re: VW Polo Gti vs Opel Corsa OPC vs Seat Ibiza Cupra vs Renault Clio RS
...in primul rand in versusul asta nu au fost incluse 2 masini(fiesta st si mini cooper s,masini care personal le-as alege inainte de ibiza cupra r sau polo gti)...dintr-un versus de 4 masini s-a ajuns la unul de 2 ceea ce mi se pare si f normal corsa opc respectiv clio rs fiind de departe mult peste celelalte 2(care nu ies cu nimic in evidenta dpdv al exteriorului,ca sa numai zic de ibiza cupra r ca e chiar fada,stearsa)...diferentele minore de putere si performante pe circuit dintre corsa si clio sunt ZERO pentru ca stim toti cum arata traficul ,si nu ai nevoie de 200 de cai,iti ajung 2 soricei care sa invarta la o rotita,iar in al doilea rand diferentele acelea sunt facute de piloti profesionisti.....CONCLUZIA FINALA ESTE CA PANA LA URMA ALEGEREA E O CHESTIE DE GUST(am mers cu polo gti am vazut si clio rs si corsa opc)...alegerea mea ar fi corsa opc,imi place mult mai mult ca design,atat exterior cat si interior,si mai are niste mici plusuri(cilindree mai mica,turbo)
|
Si eu zic tot Corsa OPC, dar in scurt timp va apare noua Ibiza si sunt tare curios ce motor va avea noul Ibiza Cupra, daca o sa puna motorul de pe Golf V GTI o sa fie cel mai tare!! Pana atunci prefer Opel-ul cu ai sai 192 cp dintr-un motor de 1.6 Turbo :D
|
Quote:
cat despre clio rs vs corsa: nu as merge atat de departe sa zic ca diferentele dintre ele sunt facute de piloti, consider ca si un sofer experimentat poate scoate la iveala acele diferente. plus ca eu consider ca in versus-urile astea se discuta masina vs masina nu masina+sofer vs masina+sofer. da, e o chestie de gust de cele mai multe ori alegerea intre cele doua, ca sunt putini ca mine sa zicem care ar alege o masina pentru simplul fapt ca e mai performanta ca alta, si deocamdata ma declar multumit de faptul ca gusturile romanilor cel putin par sa se incline catre clio, de vreme ce am vazut deja vreo 10 prin bucuresti in timp ce corsa opc doar una. designul celor doua chiar e o chestie de gust dar cilindreea si faptul ca e turbo sunt un avantaj, dar numai in anumite situatii dar exista si dezavantaje de care renault si orice producator auto e constient, ca altfel toate masinutele astea ar fi avut motoare turbo, nu?renault stiecu ce se mananca "hot hatch" si daca in cazul megane-ului au ales turbo iar la clio nu pentru mine e de ajuns sa inteleg ca au avut destule motive pentru a face asta. cu alte cuvinte : stiu ei mai bine ca mine si ca noi.. :) |
designul e subiectiv, mie imi place mai mult cum arata clio decat corsa
|
Quote:
|
Quote:
oricum, si daca va fi noua ibiza cupra mai puternica, la cum arata prefer 8 cai in minus:))) |
intre clio si corsa si din cauza motorului de pe clio merg pe clio,daca avea corsa motor mai mare cel putin 1.8 at altcumva stateam de vorba :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mot sub 2.0 sunt proaste!
nu am auzit sa fii castigat 1.4 tsi vreun premiu, doar capsuna de aur probabil!? uite-te pe site la vw sa vezi ce se plang oamenii de 1.4 tsi, tot ce este sub 2.0 ;) |
Quote:
http://www.autobloggreen.com/2007/12...ards-in-japan/ http://www.ukipme.com/engineoftheyea...s_08/1_14.html vezi la rezultate jos, primele 2 premii cine le-a luat.... |
Quote:
|
Polo gti :hug:
|
de departe clio rs :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:45. |
- Copyright 2026 4Tuning