Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   Discutii diverse cu si despre Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/61682-discutii-diverse-oltcit.html)

Danutz Bratosin 01-02-09 17:31

Re: Discutii diverse cu si despre Oltcit

Din cate stiu eu pierduse actele de la caroserie, masina fiind recarosata...motoru la vandut si nu s-a gasit un client pe moment care sa ia masina cu totu...asa s-a dezmembrat..:(

valib 01-02-09 17:52

si-a cumparat alta masina, a scos la vanzare oltcitul (cu tot cu acte pt noua caroserie care nu era trecuta in acte), a gasit client la motorul turbo (madalin zolti), a vandut jantele/interiorul/spoilerele, iar caroseria a ajuns unde a ajuns.

Gabi 01-02-09 18:06

Quote:

Originally Posted by valib (Post 2028593)
[...] interiorul [...]

Scaunele le mai are. Sunt murdare, dar încă există.

Laure2fast 01-02-09 18:07

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2028633)
Scaunele le mai are. Sunt murdare, dar încă există.

stii cumva pretul la ele? :)

bodyspeed 01-02-09 18:13

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 2028640)
stii cumva pretul la ele? :)

Da stiu eu , le dă cu tot cu banchete la 150 euro :D

Gavril 17-03-09 18:02

Re: Tuning virtual Oltcit

Sa va arat un olcit, care in raealitate da pe spate tot ce am vazut pana acum, dar mai e putin de lucrat la el. cred ca daca zic ca are desen aerograf pe el tot e ceva nu?:D

manu_96xls 17-03-09 18:05

Uimește-ne!
Ps: olTcit, cu T , ești proprietarul?:lol:

Gavril 17-03-09 18:17

3 Attachment(s)
Nu ,seful de unde lucrez e proprietar. uite cum arata in lucru, ca mai e putin de munca la el;)

Geox` 17-03-09 18:37

Nu`mi place neam asta:x
De masca ai e vb.

NSL_ADY666 17-03-09 18:45

fata e prea NFS!:x

Danutz Bratosin 17-03-09 20:22

Hmm, desenul a iesit frumos, 10+:-P
Restul masini e cam ''butucanos''...masca e prea iesita in afara..spoilerul fata la fel! Aripile zici ca's de logan:x nota 5 pentru restul masinii!:???:

bodyspeed 17-03-09 20:33

10X Pentru efortul depus, munca depusă, dar ideile care au stat la baza acestui proiect de oltcit unicat nu au fost foarte strălucite ,decupătura aceea nu are ce căuta pe nici un oltcit ,spoilărul din faţă e ok ..mai puţin partea aceea dintre faruri , aripile din faţa îmi plac cum se leagă cu spoilarul, desenul nu e genul meu de airbrush, pe o maşina care vrea să impresioneze intrutotul.

Gavril 18-03-09 18:17

ma acum nu arata cine stie ce da va zic cand e gata e alta masina acum si hartia aia in loc de parbriz strica imaginea cand o sa fie gata si lacuit ca nici lac nu are o sa fie alta masina...;) a si pt voi ce inseamna tuning coborati masina mai jos si ii modificati jantele si gata e tuning??:))

NSL_ADY666 18-03-09 18:20

Man deci tuning nu e numai ce zici tu , este si de sunet la asta ma gandesc eu !si ma mai gandesc si la tuning exterior, nu concepte dastea de bari daca te uitai la DES vedeai acolo frumusete de oltcit, sau la JJS ,bara e urata atat pot zice in rest e frumoasa!

Gavril 18-03-09 18:43

Ma e frumos DES-ul dar eu cand ma gandesc sa imi fac tuning vreau sa nu mai vad spoiler ca al meu la nimeni ma gandesc sa nu mai stie lumea ce masina conduc... Acuma fiecare cu preferintele sale dar oltcit-ul asta iti spun e prea frumos, a si ca sunet are un sistem pe el cu un subofer de 400 W pe el....iar spoileru de fata eu cred ca nu a iesit bine in poza in realitate arata mult mai bine...cam sambata asa e gata si ii fac poze afara nu in service zic eu ca o sa fie alta masina...;)

All times are GMT +2. The time now is 00:56.

- Copyright 2026 4Tuning