![]() |
Re: Noul meu Golf 5 GTI
:)
next weekend mamaia ... (pacat ca nu sunt curbe/serpentine :( ) |
Te asteptam la Constanta. Da un mail cand vii sau un tel - 0721.299582.
|
tase unde exact in ct se vor organiza ?
|
3 Mai la intrare in Jupiter
4 Mai parcarea centrului Comercial TOM - Carrefour Constanta Informatii la 0721.299.582 |
Acuma nu mai vrei sa il vinzi ? :rolleyes2 De ce ? Ce sa intampla in acel Weekend? :lol::lol:
|
in acel weekend a avut parte de o legatura stransa dintre el si masina lui, in niste curbe minunate si asta l`a facut sa se indragosteasca si mai tare de masina lui ;;)
|
AM auzit ca gti este sau ar fi cel mai reusit din gama mk5 dar am niste dubii cu r32 da tot gti as alege ....nu stiu mie imi place mult mai mult G T I Rullzz! Eu parerea mea zic sa o pastrezi... ! Acuma tu faci ce vrei ! Nu stiu cum este S3! Ca eu nu prea sunt fan Audi ci VW!:D:peace:
|
R32 este probabil singurul Golf care se apropie la nivel de Audi, sau este chiar usor peste.
Diferenta este ca pretul e foarte apropiat si asta face ca S3 sa aiba castig de cauza. Motor turbo, cilindree mai mica, etc |
pacat ca s-au anulat cursele ...
in viitorul foarte apropiat poze noi ... :D |
Foarte pacat si noi regretam din plin. Erau niste masini gata sa intre in forta...
dar poate o remediem din scurt in 1 luna, doua. |
Frumushel golful..cat mai ajunge acum un golf 5 GTI din 2007 sau chiar din 2008,bineinteles luat din germania sau de undeva de unde e mai acceptabil....ca la noi in tara ..e jale
|
Ti-am zarit masinuta ieri in fata la BRD de pe calea Floreasca ( cel vis-a-vis de SpringTime ) !! :lol::idea::twisted:
M-am uitat dupa tine dar nu te-am zarit !! ;):arrow: |
eram in BRD deschideam un cont :)
masinuta mea cea alb-maro :P |
unde gasesc si eu urmatoarele lucruri un pic mai ieftin ?
1). scaune scoica de gti / r32 ? 2). jante 7 spite duble (model rs4) pe 19" 3). plafon interior de golf 5 gti cu trapa mersi anticipat |
scaune pe ebay,jante mai ieftin si bun ia replica iar plafon cu trapa cam greu .dar u ai trapa?jante gasesti imediat dar restul trebuie sa cauti kalumea.da ceti veni??
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning