![]() |
Re: E30 - 320is///M-Power
bravo pt show u de duminica !!!!! iai dat grav a 2 oara 2 bum !!! amndoua au bubuit am avzut ca tia zburat de la m -tehnik ceva si tia sarit vopseaua da se face!!
|
Quote:
la mine cel putin nu a fost intinzatorul pt ca am pus nou si tot asa problema sunt patinele care intind lantzu. Trebuie schimbat regulat si nu sunt probleme..... |
poae cu interiorul ai?motorul este omologat?felicitari pt masina.am vazut o de vanzare la bazar
|
Quote:
am sa pun poze cu masina .... motorul nu este omologat dar se paote, eu nu am vreme de umblat... |
4 Attachment(s)
,,,:twisted:
|
Quote:
|
daca il iau eu .. dai si garantie :p?
|
Scrie-ne te rog un pret si fa-ne o descriere scurta a masinii, an, km, motor etc. Si daca ai niste poze recente, inclusiv interior si motor, ar fi super.
|
:rolleyes2cred ca se vede in poze de mai sus sau de cateva paginii mai in spate ce descriere are !!si poze !!!
|
Vasi, sa nu fie cu suparare, dara daca erai bucurestean si spuneai "paginii" in loc de "pagini" iti dadeam crezare intr-un fel, dar asa, ardelean si "paginii"? :)
Plus, lasa proprietarul sa raspunda la intrebarile mele, fii dragut. Eu nu degeaba am cerut poze recente, nu degeaba am intrebat de toate detaliile acestea. Cred ca este chiar util pentru a-si vinde masina mai usor. Parerea mea ;) |
daca ai fi interesat ai trimite pe PM un mesaj si iai cere nr de tel si ai vb cu el ! Orcum masina e inpecabila !pe povestii is multii !
|
cam tare bmw ul mai pune ceva poze sal vedem mai bine !!
|
park masina am vazut-o in ct acum nush sigur dar fara bari
|
Quote:
|
e bine k a ajuns la un pasionat:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning