![]() |
Re: Al meu Tico-zaur
Foarte tare ideea cu motorul de pe motocicleta...suzuki gsx-r 1000 ??
Am mai vazut niste filme cu Smart ForTwo cu motor de Hayabusa...diferenta e destul de mare,pentru ca alea sunt si mai mici,au si motor mai mare,da´totusi o sa fie marfa |
cat te`au costat ceasurile?
|
Quote:
|
Quote:
|
turometru e special pt 3 cilindri ? daca nu,si e pt 4 ..... cum l-ai "tiganit" sa iti indice corect ? eu ma chinui cu unu de vreo 2 zile, are un potentiometru si i=am schimbat si sursa de semnal .... si nu vrea :|
|
Quote:
|
Carbon (plasma look) pt 4-6-8 cilindri :| de-aia ma tot chinui sa il fac, bobina ii da semnal de 3 ... am reusit sa il fac sa arate corect turatiile dar nu coboara acul sub 2000rpm .... ori relantiu' e de 900-950 la tico
|
Quote:
|
Uite aici toate detaliile http://www.gmclub.ro/forum/index.php...st=20&start=20 Trebuie sa ai user acolo sa vezi pagina.
|
Avetzi idee daca se potriveste eleronul de Matiz pe Tico?
|
ce potriviri faci si tu ma..cum naiba sa se potriveasca cand matizu e rotund..iar tico e patrat...
|
Quote:
|
Poti pune niste poze cu adaptarile de la sinele scaunului,la mine distanta intre sine este mai ingusta, plus diferenta de nivel intre cele de tico si cele tip scoica. Ms anticipat
|
3 Attachment(s)
Ok,serif o sa pun maine niste poze.Eu am adaptat sinele de la Tico pe scaunul scoica si i-am facut niste inaltatoare in partea stanga ca sa pice drept.
Intre timp am mai facut niste poze.Cred ca praful dupa bord atarna greu ca luam mai mult. |
:twisted: mamaaaa, asta da viteza cu ticozaur... dar e pe bune sau e facuta la misto?
nu aveai senzatia ca decolezi? ca serios vorbind, tico nu e tocmai o masina de viteza, aerodinamica si care sa se aseze cu burta pe drum :P |
| All times are GMT +2. The time now is 20:22. |
- Copyright 2026 4Tuning