![]() |
Re: Targoviste
am carte talon merge sa o radiez si eu si tu masina , dar dc sa ma agit ca imi dai muzik nu bani :)))asa ca radiazo tu sau prop cand vine adikk cand se deschide pol la buc dupa sarb
|
masina poate fi radiata doar de catre proprietarul din acte . Am apucat sa vb cu persoana din bucuresti , ramane sa platesc eu impozitul neplatit DACA este asa cum ai zis de 100lei , desi nu era problema mea asta ... desi nu prea cred ca impozitul este atat de mic si neplatit de doar 6 luni .... nu`ti voi cere nici un ban pentru transport iar montajul sistemului este gratis , vin eu in bucuresti iar apoi la targoviste , dupa cum am stabilit , in schimb vreau sa pui la loc pe masina geamurile si trapa electrica .
|
LA MUTI ANI SI FERICIRE SI CAI MULTI CU BUCURIE
|
MERRY CHRISTMAS TO YOU ALL >:D<
|
Craciun fericit tuturor ;)) Sper ca mosu sa va aduca ceva frumos pt masinute :D
|
Sarbatori fericite colegilor din Targoviste .
|
Craciun fericit pentru fratzii mei din TGV si DB v-am pupat pe toti bafta si multa BENZINA
|
Sarbatori fericite si tot ce va doriti!!!
|
sarbatori fericite ... m-ma trezit si eu acum dupa sarbatori :))
Quote:
|
Quote:
|
'Na Seara !
Deci Si prin urmare :D Avand in vedere ca ! Anul acesta NSL va ramane la aceeasi regula cu 100 ron pe an, si sigur niciunul dintre voi nu va plati aceasta taxa, inseamna ca ne detasam de NSL complet. Planuri pe 2010. - Cat mai multe masini de competitie inscrise ( competitie inseamna: 402m, sound, drift'n'donut ) - Poate ne facem un club nou, sau ne alaturam unuia existent deja ( nu este o prioritate ) , important e sa ramanem prieteni, o comunitate, si sa ne intalnim in fiecare vineri la 20.00 :D - Sa mergem la cat mai multe evenimente din tara pentru ca mai invatam si noi una , alta ! - Sa ne mai jucam cum stim noi: in zapada, prin paduri , etc. - Sa ne avem bine si sa nu mai fie raca ! Va doresc SUCCESURI :) Si ar fi frumos sa ne intalnim cat mai curand sa dam un cerc pe zapada ! |
Quote:
|
Stiti o vulcanizare in Targoviste unde se umfla pneurile cu azot?
|
va rog spuneti-mi si mie niste preturi si eventual unde gasesc :
1 - proiectoare pt megane 2 si cablaje tot 2 - nari cu dunga aia de pe mijloc cromata 3 - ornamente interior 4 - manere usi |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning