![]() |
Re: Bora - 1.9 TDI Variant, Rave Green
Stopurile care le am acum, sunt 159.99 € + transport ~ 20.00 € de pe ebay. Daca vrei asa, te pot ajuta.
|
Quote:
ebay.de ? sau .com ca imi comand singur de pe .com ! ca sa nu ne mai chinuim cu transportul de la tine la mine ! am paypal am tot ! ca sa pot sa-mi comand cand am bani. k vreau sa ma duc la mare intai si dupa .... sa vad cu stop-urile. Tu ai gasit sa le dai pe cele stock ? Si pe cati bani ! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
@qu1t: Da, ebay.de. Ebay .com sunt din America si e transportul mai scump decat produsul. Poate fi si din Hong Kong si atunci CHIAR e mai scump transportul. Poti incerca si ebay.fr, ebay.it, ebay.at sau ebay.co.uk. Iti recomand totusi ebay.de pentru ca am vazut cele mai multe oferte si sunt seriosi oamenii.
Stopurile originale le-am dat cu 180 RON. @calin.massive: Este vorba de o bara stabilizatoare, dar pentru ca am avut ocazia sa o montez, nu am mai vopsit-o sau cromat-o. Inca nu am avut ocazia sa fac o poza dar urmeaza. |
Re: Volkswagen Bora Variant 1.9 TDI Rave Green
Quote:
De unde pot cumpara si eu volan la pretul asta? ca m-ar cam bate gandu la unu....daca e asa ieftin :D apropo: tot respectul pt masina...nu e nimic care sa nu-mi placa la ea :D. |
volanul de R32 ii cam 200+20(tranport) dar mai ai nevoie de airbag in 3 spite daca acum ai volan in 4 si daca ai volan in 3 spite nu stiu de ce ai da 220 euro pe un volan care are niste mici umflaturi pe interior si e invelit in piele, la 300euro cumperi asa ceva http://data.motor-talk.de/data/galle...bild-55101.jpg bineinteles mai ai nevoie de airbag sau cel putin un capac
|
@yg.alex: Multumesc. Sa stii ca merita volanul, toti banii!
@djhojd: Diferenta intre volanul simplu si cel de R32 nu sunt doar acele umflaturi. Volanul e si mai gros si ai alta senzatie. Merita schimbul. Volanul de Golf V e mai scump (minim 300 €) si airbag-ul de Golf V e de asemenea mai scump decat unul de Golf IV in 3 spite. Pe langa asta e si o chestie de gust. Eu de exemplu prefer sa fie din aceeasi generatie bolanul cu masina. Cand o sa am Golf V / Touran etc. o sa imi montez volan de R36 /R32 / GTI. :) |
De unde ti-ai luat chestia aia cu VwForum.Ro de pe spate? mersi mult de tot.
|
Mi-a facut-o cineva la o firma de grafica. Vezi ca au cei de pe forum de vanzare, in toate culorile.
|
Quote:
|
Frumos si mult bun gust, bravo.
|
Rudy,am o intrebare...nu se intampla sa mai ai bara fatza stock? :( am nevoie de buza aia de plastic + protectiile de la contraaripi + scutu de plastic...le-am spart intr-o bordura :( da un buzz pe messenger pls
|
Quote:
Acum 4 ani la o firma de grafica in Arad. Nu au site. Dar poti merge la orice firma de grafica si iti fac pe loc. Sa iei cu tine sigla sub format vectorial (gasesti fisierul pe forum). |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning