Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/5995-discutii-membrii-crazy-drivers-suceava.html)

PoToS 12-04-06 19:19

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava

pai renault-ul ala nu e al meu..e a unchiului meu, asa ca nu prea am eu acces cand vreau la el. oricum..mananca benzina aia...de nu-ti vine sa crezi. in jur de 8 litrii pana la g humorului..

Vladutzzz_sv 12-04-06 22:04

are u crazy????? inca putin si consuma mai mult decat o supra

Mantus_a 13-04-06 06:17

da consuma mult la felul in care o rupi... si golfu consuma undeva la 6 - 7 % da cand merg cu el turat consuma undeva la 12 -14 % asa ca daca vrei sa nu-ti consume asa mult redu si tu din turatie

PoToS 13-04-06 07:40

bine, stiu teoria asta cu turele. adev e ca am tras de el pana in humor, adik am mers in ture cu el ca atunci aveam putere. poate imi fac bicicleta si plec de azi ca sa fiu duminica acolo:D

SV-05-YBG 13-04-06 08:45

Sincer acuma, un consum de 8% mi se pare foarte bun. Chiar nu m-ar deranja sa il am si eu la Supra. De fapt am consumul asta, da la relanti.

Eu sper sa merg la BT. Daca mai vine cineva este foarte bine. Daca nu am sa merg doar cu consoarta si asta este. Macar sa imi imprumutati un aparat de filmat sa fac un filmulet de acolo.

SiLoTh 13-04-06 13:37

nu promit dar poate ajung dak e frumos afara

semecristian 13-04-06 18:43

Quote:

Originally Posted by SV-05-YBG
Sincer acuma, un consum de 8% mi se pare foarte bun. Chiar nu m-ar deranja sa il am si eu la Supra. De fapt am consumul asta, da la relanti.

Eu sper sa merg la BT. Daca mai vine cineva este foarte bine. Daca nu am sa merg doar cu consoarta si asta este. Macar sa imi imprumutati un aparat de filmat sa fac un filmulet de acolo.

Stefan deja incepe sa fie traditie sa ma ai in spate in supra :) Doar in caz de forta majora raman in SV, altfel vin cu tine.

SV-05-YBG 14-04-06 08:24

De data asat nu. Ca trebuie sa iau si cauciucurile de schimb cu jante si trebuie sa iau si cataloage si diverse.

Alex23GAM 14-04-06 14:48

sal

cine merge maine la bt?

KillerB 14-04-06 16:38

Re: sal

Quote:

Originally Posted by Alex23GAM
cine merge maine la bt?

STEFAN!!!!!:!:

PoToS 15-04-06 13:09

stefan...asta nu e consum de 8%...atata mi-a luat mie pana in Humor..8 litrii

Quote:

Originally Posted by SV-05-YBG

Heparu_Boy 15-04-06 15:15

Super tare ....... super fum stefane ai vazut ca l-a sfarsit te-a aplaudatat toata lumea .... sa ne traieshti cu asha un sef ..... LeXus a facut atmosfera si cu Supra .... au fost atractia cursei ..... oricum inca o data crazy drivers a aratat ca se poate ... sa fim primi .... aaaa sa nu uit ca si eu am facut ce show pe acolo .... destul de frumos descris de uni .... uitati-va la stiri .... sau na ceva pe acolo ..... o sa fie dupa cum am vazut camerele care in momentul showului meu ... imi faceau semn sa ma invart in fata lor si asha am si facut .... deci ... raspuns final ... o fost super ..... !!!
Crazy Drivers Rulzz

TND--TEAM 16-04-06 23:31

Quote:

Originally Posted by Heparu_Boy
Super tare ....... super fum stefane ai vazut ca l-a sfarsit te-a aplaudatat toata lumea .... sa ne traieshti cu asha un sef ..... LeXus a facut atmosfera si cu Supra .... au fost atractia cursei ..... oricum inca o data crazy drivers a aratat ca se poate ... sa fim primi .... aaaa sa nu uit ca si eu am facut ce show pe acolo .... destul de frumos descris de uni .... uitati-va la stiri .... sau na ceva pe acolo ..... o sa fie dupa cum am vazut camerele care in momentul showului meu ... imi faceau semn sa ma invart in fata lor si asha am si facut .... deci ... raspuns final ... o fost super ..... !!!
Crazy Drivers Rulzz

masina e de are culoare neagra ???

Heparu_Boy 17-04-06 02:10

un verde-maro inkis

Mantus_a 17-04-06 12:13

dar ceva filmulete cu lexus sau supra de la botosani nu pune nimeni ? sa vada si altii care nu au putut ajunge

All times are GMT +2. The time now is 08:31.

- Copyright 2026 4Tuning