![]() |
Re: Opel Astra G - SQ Project - (B-05-WRB)
Quote:
|
imi ajunge sealed la tweetere si midbass :)
ton retoric : ce rost are sa pun DD in sealed ? ma gandeam la un bassreflex acordata jos la 31-32hz. prin insonorizarea masinii voi reusii sa mai cobor fs-ul sper sub 50 dar nu mult. PS: cablu de 0awg ieftin rau stie cineva ? |
Quote:
Cat de ieftin e ieftin ? |
ai PM
|
Bogdan... era un 2515 care a functionat prima data la tine. Adica nou. Se mai lasa... :twisted:
PS: 144,7 @ 48 Hz (incinta) 145.2 @ 51 Hz (masina) Pentru 20 de min de munca e rezonabil. :rolleyes2 |
e mai mult decat ok mai ales ca au fost 20min cu 2 tigari de fiecare :) si inca 5min am asteptat sa se incarce bateria la surubelnita electrica.
PS: stiam ca e 35 nu 25 but who care ? da tare ? aia e ideea...... ce zici de ideea mea cu 2x15'' raman totusi la 2x12" ca nu se supere babanu ? :) |
4 x 15 si 2 locuri?
Babanu e in alta liga, nu se supara. ;) |
alta liga aceleasi rezultate tintesc sau putin sub. :)
oricum targetul ramane 150+ ramane de vazut. |
Quote:
cand masina lu babanu e langa a mea........................ si senzorul e la el in masina(deci nu mint cu nimic) EDITAT: Faci posturi sau gandesti in etape? :-) PS: Altul e farmecul masinii tale.. Bucura-te de el! |
Puff puff care e rostul acestui post? Sau umplii topicul pana ma apuc eu de montaj sa ma pun poze? :)
|
@animalutz evo/nonevo : 150 db. sunt acele senzatii de le simti cand se plimba scaunul sub tine la 30-40 hz.
PS: nu am timp de montaje ca lucrez nu stau toata ziua. oricum macar e bine ca in timpul liber am ce monta. PS2 : eu credeam ca e un topic interesant cu poze si explicatii ce tin de lumea car-audio nu ridic topicul cu poze facute cu timp de expunere prin parcari. |
Va rog sa pastrati o discutie civilizata si sa nu stricati topicul lui bogdan !!!
|
6 Attachment(s)
poze de la asa-zisa instalare :
tin sa precizez ca este ceva temporar. de'aia arata asa deprimant :) |
PS: faceti abstractie de ultima poza
pana umplem portbagajul cu incinta de la Subwoofer si cu amplificatorul/amplificatoarele lui /lor , ramane in stadiul asta. mai este de lucrat la usile fata unde 2-midbassi este un must-have. PS2: la ora inchiderii redactiei audisonul zburase la brasov :) (Bigu, sa te bucuri de el) |
Ar fi frumos sa vadem cum arata toata consola centrala...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning