![]() |
Re: o pista de drag, idei si propuneri
Quote:
Acum au sacii in caruta si stiti voi cum e vorba ... Am terenul 10ha astept sa gasesc un investitor corect sa pun a punct tot ce este de facut. |
hihihi stiu eu una da nu este pista..... este o sosea care ! ce era dambovita inainte asta e de 5 ori mai buna pt cunoscatori de la volnutexas mai in fatza !
|
Quote:
|
Quote:
PS: in actualele conditii economice cred ca mai ai de asteptat citiva ani |
E simplu ... calculeaza care ar fi investitia si vinde actiuni.
|
400 000 euro este valoarea de baza a investitiei deci nu e f mult
|
Am si eu un loc cu 650 de metrii lungime si 35 latime! Credeti ca se poate construi o pista? Cam la ce pret ar ajunge investitia?De asemenea caut si eu un sponsor! Terenul este la km 23 pe Autostrada Bucuresti-Pitesti! Multumesc mult!
|
800m lungime , latimea este ok
|
Quote:
|
Atunci facem altfel ... facem o tombola cu bilete in valoare de 10 euro . Prin regulamentul tombolei la final castigatorul primeste dreptul de a folosi banii castigati pentru a face o pista . ;) Solutii se pot gasi daca se vrea o pista. Daca se vrea o afacere numita pista e mai complicat.
|
Cand am incercat sa fac ceva sa u gasit 2 pasarici care sa fie contra....acum las pasaricile sa cante pe limba lor si sa fie ele "nota DO".....si o sa mai aveti de asteptat multi ani pana se va face ceva. Cat despre acctiuni....am vazut si Dracula Park cum l ati vazut toti.
Daca tot s au batut altii cu punul in piept ca fac......sa faca , voi fi un concurent platitor. Macar eu m am resemnat ca nu voi putea face nimic in conditiile actuale , mai ales acum dar altii inca viseaza cai verzi pe pertei . NU se va face niciodata nimic!!!! Daca nu va exista un singur om care sa aibe si teren si bani pt investitie nu se va face nimic , iar acest om cu siguranta nu cred ca exista pe acest forum. Eu sper sa nu am dreptate in ce spun dar deocamdara asta este realitatea. |
Sebastian crezi ca 650 de metri nu sunt de ajuns??Cam la ce pret crezi ca se ajunge??
|
Nu au cum sa fie de ajuns ... 402 ai nevoie pt accelerare , mai ai nevoie de minim 50 inainte de start si un minim de 300-400m dupa finish .
|
Quote:
sanse sunt determinare are nu este |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:53. |
- Copyright 2026 4Tuning