![]() |
Re: E30-///M-Power-320is coupe
Quote:
|
Quote:
si multumesc WPP-ului pe aceasta cale...asa ca la Oscare :)) |
Superbe masinile mai ales 'ursuletul 'sa-l stapinesti sanatos .
Sper sa faci cat de curand un pasionat de bmw:-P fericit cu 'pisica 'pe care vrei sa o vinzi. Itzi doresc succes in continoare la modificat de bmw...uri. |
frate cum sa ceri bani pe nr de zoll pe 2 luni are au expirat deja ?????
|
Quote:
si vorbind serios acum...daca erai un pic atent, eu am scris acolo costuri...pretul masinii, e discutat la vizionare...dar e not applicable for you or kind of you8) |
Quote:
|
Quote:
...sper sa ma fi putut urmari, si sa ma fi facut inteles...si nu-mi fac probleme ca n-as fi fost eu coerent, ci ca ai tu o inteligenta "sclipitoare":idea: alte intrebari mai sunt? 8) |
Quote:
cat fuge ? cat consuma ? de ce nu iti iei masina noua ? :))))))))))))) |
Quote:
am vazut eu un 1.6 atat de chel incat nici turometru nu avea! 300 mii km,1991. forta masina! eu zic sa o dai la schimb... :lol: |
vand rotile de pe urs...BBS RS din 3 bucati, 4x100 pe 16'' cu cauciucuri noi Toyo Proxes...dau in pret si alte 2 seturi de borduri mai late...ideale pt 4tuning festival...
0721.292.624 2.000 Eur |
Quote:
|
eu abia acuma am ajuns pe acest topic .. foarte tari masinile. ursul unicat unicat e chiar frumos original :) si pisica arata mai bine ca un e90 . foarte frumoase ambele. si eu am un e36 4 usi si un e30 2 usi dar sunt ambele 318 :)
|
oi avea tu pisica 2.5 de putini kilometrii dar am observat ca sti sa si ceri bani pe ele..pai poate in 2013 cand o ajunge becali la presedentie ai sa vinzi cabrio ala la banii pe care`i vrei tu!eu in locul tau acum cresteam putin pretul cu taxa asta poate o dadeam!salve
|
e f mare pretul la cabrio ala.nu te supara ca iti zic dar cand vanzi o masina nu poti sa mai iei pe ea banii pe care i-ai investit tu...cu banii pe care ii ceri pe ea poti achizitiona un e46 coupe in stare destul de buna si iti mai raman si bani.sper sa nu te superi.masina arata f f f bine dar pretul e cam mare.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning