![]() |
Re: Nitto Legends
sunt in newburge...
|
e bine (rentabil) daca te apuci sa cumperi orase, ca sa ai acces la piese noi?
|
1 Attachment(s)
Acum iau si eu jocul... Imi da si mie cnv informatii despre el ??
- Cum intru in echipa la voi ? - Cum sa tunez masina ? - Imi iau un scion sau cealalta ? - etc. :D EDIT: GATA!!! l -am instalat si mi - am laut Integra gsr parca asa ii zce :D Momentan mi-am luat casa din newbruge si mi-am schimabt numele la placuta de inregistrare... si inca ceva mi-am pus nicknameul DGH8) EEEDIT:Am mai strans niste banuti si mi - am luat cauciuce de curse si filtru sport si acum scot 15 sec. |
1 Attachment(s)
Tocmai am mai strans cativa banuti si mi-am pus turbo... Am dus masinuta la 275 cp si acm scot in jur de 12.7 sec :D:D:D
|
voi la ce campionate va dati la amatori sport sau pro ? cu ce masini si ce timp scoateti ?
eu scot 10.70 si din cand in cand mai castig la sport in rest doar amatori. |
eu cu Evo al meu scot in jur de 9.6-9.7 dar mai mult fac in amator... cateodata mai fac si la sport dar ma enerveaza ca fortez masina si fac break-out....
|
Quote:
|
am gasit... strang acm nijte banuti si modific gear ratio sa vedem ...
|
luati id meu din semnatura care sunteti online acum sa vb :)
|
salut ,care imi spune si mie unde imi arata banii?
|
salut se mai da cineva ?
|
da ...am descarcat si eu jocul akm....dar nu reusesc sa fac nicicum sa castig...am incercat oricum...dar la curse..la amatori se baga si din aia cu masini tunate si asa sigur ca nu casitg.. :((:((:((:(( ( aveti vreo solutie ...sfaturi??..etc :D:D:D )
|
se da careva cu masini stock pe bani?:)(ma refer fara filtre de aer si alte chestii...inclusiv fara cauciucuri si evacuare...)...daca da add L4uR_yo si sa specificati ca sunteti in legatura cu nitto legends
|
3 Attachment(s)
am si eu 2 masini de brkt de 12.000 si 13.000s si una de h2h
poze! |
2 Attachment(s)
Am facut si eu un cont nou,trebuie sa ma bag din nou in Teamul vostru,contul vechi a fost banat.
Asa,m-am dat in seara asta cu unu h2h pe masini,eu avand o intregra de 10.2,el s-a dat cu mustang stock,i-am luat masina,dupa aceea am vandut o intregra stock. :D A scos 9.6,practice,cu nos,dar a 5'a e prea lunga,trebuie sa o fac mai scurta. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning