![]() |
Yeeeeee, acum hai sa incingem o miutza... :lol: :lol: :lol: Bai nene, cat am cautat o masina ca asta pe net sa pot s-o postez, unde o gasisi nene??? :P :P :D :D :D
|
He He He ...
Mare e gradina ta Doamne .. si multi nebuni asteapta sa intre in ea ... Pe net am gasit-o ... doar nu ai crezut ca m-am dus pe strazi sa o caut ... LoL ... Misto , nu ? Poate ma \" inscriu \" si eu in cei 11 ... Ca aparator ... pe partea dreapta ... :peace: |
ce caterink!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
om putea juca si un baschet?! :P :P :P :P :P :P |
Mersi Hammer. Ma bucur intr-un fel ca a mai disparut din isteria aia care era la un moment dat cu manelele, s-a mai civilizat lumea cat de cat. Insa, pe cuvantul meu, daca as avea posibilitatea, as face niste detasamente sau comando-uri anti-incultura care sa umble si sa stranga de pe tarabe si din masini tot ce inseamna suport magnetic/optic cu vaicarelile alea. Au ajuns niste tigani ordinari sa fie considerati vedete, si sa fie idolatrizati de toti oligofrenii.
SpeedeR, X-Ray, ce combinatie belea am gasit nene, auzi adidas, poarta, mingie...hai poate mai reusim sa mai gasim inca ceva de genul asta, o combinatie de 3, dar schimbam subiectul... :P :P :P :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
eu as vrea sa fac parte dintrun astfel de comando :twisted:
parca era p undeva o poza cu un m3 si o remorca.... ia uitativa aici nu e o remorca, dar la banii pe care ia dat pe un viper sotto isi permite mai mult |
Re:
Astia nu au ce face cu banii si strica masinile...sau isi fac masini din alea pe comanda gen adidas...Ce oameni frate???a...astia sunt oameni?:D :D :D.Bine....acum fiecare om se foloseste de masina lui...dar 1.nu inteleg la ce ii foloseste aluia o masina stil adidas
2.nu faci din bmw pickup frate...sau din golf,passat (remorca)...sau mai stiu eu ce. |
Re:
Quote:
|
Adevarat grait-a Stuey! :P :D
|
1 Attachment(s)
DACIA 55 AMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daca pe Berlina, pe nova, supernova merge M5 , M3 , M , Gti , Renault , Turbo etc. pe SOLENZA MERE NUMAI .... AMG BRABUS :) etc. :)) baieti desteptzi |
nu-mi vine sa cred, dacia amg hahahahah :lol: :lol:
sigur a facut vre`un pariu ca nu are curaj sa puna asa ceva pe masina. ca de stiut stie ca se face de ***, cred ca e pusa intentionat la misto. |
Dacia AMG uau...cat o fi una.....????
Si intre ornamentele alea se mai vede unul care se potriveste (natural) :) |
LoL ...
Nu v-ati prins ... A venit vara si au venit strainii in Romania .. Si cum romanu e tzigan si vrea sa rada putin de astia de pe afara a bagat pe spate motorizarea de 5500 de la mercedes modificat de AMG .. sa se sperie strainii .. sa zica : Ffrate am vazut in romania o masina modificata de AMG de 5500 scria DACIA pe ea ... cred ca fugea de inebunea .. da nu i-a dat tipul ... Macar asha sa se duca vorba si despre dacia noastra peste hotare ... Dacia 5.5 AMG Top Line :yikes: ! Bwu Ha Ha Ha !!! |
Probabil ca pe Logan o sa puna Evolution sau WRX Sti... :lol: :lol: :lol:
PS: Care a facut curatzenie p-aici? :P :wink: :D |
Se pare ca multi dintre cei care posteaza aici au probleme cu tiganii. Ce experiente neplacute ati avut in copilarie de sunteti asa stresati?
Ma repet : HAMMER nu mai vorbi de Edith Piaf si de toti cantaretii aia vestiti cand tu asculti Parazitii ! |
Johnny6600, sa lasam discutiile despre tigani si manele aici, s-a facut un topic nou pt asta...
Mai bine posteaza si tu vreo poza cu vreun kitch... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:46. |
- Copyright 2026 4Tuning