![]() |
3 Attachment(s)
Ce am vazut azi .... pe la Policlinica...Cand am terminat de facut poza din lateral , a iesit una din masina si imi zice : Iti place nu....? :? :lol: ....
|
1 Attachment(s)
fainute jante! cred ca o costat o graza de bani cand o fost noi
|
as
Pacat de jante. nu prea se potrivesc cu aspectul masinii
|
6 Attachment(s)
Ce masini erau prin suceava cand am fost >
|
cls`u l-am vazut, mai era unu rosu... mai este si un Z3..
|
3 Attachment(s)
cateva poze cu golfuletzu` meu
nu e el tunat dar sa zicem :) |
asta e o mashina mai simpla....
3 Attachment(s)
nu e prea tunata ea dar nah....
|
as
De multe ori o masina nu trebuie sa fie tunata pt a arat bine.... :wink:
Atat golful cat si passatul se numara printre aceste masini |
Vad ca sunt cateva masinutze si in Suceava. C&O tuning am si eu un logan, cat ma costa sa imi faci niste prelungiri finutze la spoilere si un eleron ? Si inca o intrebare, daca ai modificat grila fata la vreun logan, sa pui plasa?
|
se rezolva si masca si spoilerele(am mai multe variante )cred ca mai bine ar fi sa treci pe la mine in burdujeni la beti si veden mai sigur ce vrei sau vorbim la tel 0744883754(ovidiu)
|
Problema e ca sunt din IAsi. Te-as ruga cand ai timp sa-mi trimiti un mail cu preturi aprox pt masca fata, prelungiri spoiler si eleron. Pana la urma..tot la bani se ajunge :D , sa0-mi fac o idee si daca imi convin preturile discutam! mailul meu este : [email protected]
AStept mailul tau. |
Astept oferta...:D
|
2 Attachment(s)
inca o mashina....asta e a lu` framiu.... :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
ce am mai vazut shi eu prin sv.....fain e opelu` vectra...fainutz tunat... :lol: :lol: :lol:
|
as
Intr-adevar RAC'u este destul de frumos facut. Dacia aia galbena pe unde umbla ca nu am vazut-o prin oras
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning