Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   caut logan!!!! =)) (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/56624-caut-logan.html)

Eddie C. 15-01-08 17:14

Re: caut logan!!!! =))

Quote:

Originally Posted by Renault RS (Post 1290086)
Se pare ca nu prea sti ce inseamna o masina de raliu si ce modificari are . Ce explicatii ai tu pentru a ne arata de ce este loganul in raliuri? Si daca Loganul trebuia sa apara in Ro cand aparut cielo , adica 1995, de ce a fost cea mai vanduta masina din 2007?
Cand faceti afirmatii......sustineti-le cu exemple concrete nu cu dorinte negativiste. Vreau sa vad o alfa si un seat in VTM , vreau sa le vad cum stau pe viraje si vreau sa vad vitejii care sunt pe aici pe net la volan sa vedem daca au acelas glas.Dupa margine....toti sunt buni de gura dar la volan intr-o competitie adevarata in care se vede si maestria pilotului....
Mai am o intrebare, vrei sa provoci unul stok. Sa iti reamintesc faptul ca Loganul este o masina ieftina iar un cip pentru ea nu este scump, la fel si o toba sau un filtru de aer. Un pasionat auto nu o sa lase masina aia stock numai pentru ca exista posibilitatea de 1/1000 sa vrea unu sa se dea cu una stock. Iar pentru cei care cred ca Loganul 1.6 16 V are acelas motor dupa Megane....se inseala. Pleaca Loganul de lanaga Megane bine bine

Hai ca ai fost tare!Chiar m-ai facut sa rad la faza cu Vreau sa vad Alfa la raliuri!Esti chiar caterinca...Adevarul e ca Alfa nu prea are treaba cu motor sportul...Pecand Dacia e acolo sus cu multe titluri pe unde a participat:lol: :lol: :lol:

kidu2006 15-01-08 17:22

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 1294211)
Keisuke..... ce spui tu e aproape SF... cu alte cuvinte mai ai sa te pui la start cu vreun BMW sau vreun Audi.... :evil: ... dupa ce zici tu, ar trebui sa ne aruncam mashinile la gunoi shi sa ne luam Logan.... sau a facut Dacia un model special pentru tine sau cei cu care te-ai dat nu aveau nicio idee despre cum sa-shi conduca mashinile... :lol:

Lol,lasa audi si bmw k m`am pus yo cu ele la start:))))..prima oara eram cu dacia 1.6 VS audi 1.9tdi 130cp,si la a1a si a2a eram langa usa lui din fatza,bineinteles k ma facea dar am stat langa el..si cu celica am facut cu 320i din 2005 150cp,care ma facut logic,dar am stat binisor pe langa el..si tot cu acelasi audi 1.9 tdi din 2002 130cp,care l`am facut cu celica:twisted:
Daca nu ma crezi vorbesti cu baietii si te convingi..oricum astept sa se faca frumos asfaltu sa mai fac odata cu audi..l`am facut abia la a4a oricum..asa k asteptam sa vedem rezultatul final:twisted:
celica asta are 104cp decat,dar vad k trage bine:???: o avea mai mult si nu stiu eu..nu cred..dreaq stie k sunt multumit de ea:?: :!: ..:rolleyes2

Khalis 15-01-08 19:08

kiduleee.... ce motor ai pe celica aia a ta?... k eu tot netul n-am gasit motor mai mic de 1.8 pe ea shi care da 140cp... nu 104cp.... eshti sigur ca n-are decat 104????? mai uita-te o data pe talon.... :-P

later edit: e cumva mai veche de 1990? :)

kidu2006 15-01-08 20:15

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 1294542)
kiduleee.... ce motor ai pe celica aia a ta?... k eu tot netul n-am gasit motor mai mic de 1.8 pe ea shi care da 140cp... nu 104cp.... eshti sigur ca n-are decat 104????? mai uita-te o data pe talon.... :-P

later edit: e cumva mai veche de 1990? :)

Off..m-am uitat ma ce dreaq.masina e din 1995,si are cel mai mic motor de pe Celica...1600cmc 16v 104cp..77kw..mie unu mi sa parut k nu prea trage de 104cai..o avea vreun pui de cip sau vreun sharpe dala prin motor cine stie:rolleyes2 .:lol: ..dreaq stie ma,atata scrie in talon,atat zic si yo k are..daca o avea mai mult,io unu nush:rolleyes2
p.s.: ma si celica de 1.8 are 114 sau 116 cai nu are 140..140 are aia de 2.0..asa stiam..mortii lor de celice..nush..

Khalis 15-01-08 20:17

kiduleee.... de la wikipedia citire.... pe celica intre 1994-1999 nu s-a pus motor mai mic de 1.8..... http://en.wikipedia.org/wiki/Celica .... oricum.... eu te cred, na :-P ce pot sa fac.... o sa vad la fatza locului cat ai shi cat n-ai.... :twisted:...

kidu2006 15-01-08 20:22

Plm,nush ce sa zic,am nr de nemtia pe ea sa stii..m`am uitat pe talon scrie 1585cmc,sau ceva de genu si 77kw...e pe masina scrie st-i..nu prea ma pricep la toyota..zic si io ce vad..plm..o fi skimbat careva motoru si`o fi pus 1.8..nush frate..nush nush nush
Poate e vreunu mai priceput k noi si ne dumireste :rolleyes2

b01uxd 15-01-08 21:27

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1294658)
Plm,nush ce sa zic,am nr de nemtia pe ea sa stii..m`am uitat pe talon scrie 1585cmc,sau ceva de genu si 77kw...e pe masina scrie st-i..nu prea ma pricep la toyota..zic si io ce vad..plm..o fi skimbat careva motoru si`o fi pus 1.8..nush frate..nush nush nush

mai conteaza acu , poa sa aiba si 3.0 tot incercam asa din spirit de competitie......cand se usuca te invit la o dungulitza, si p khalis cu seatu tre sa incercam ca iam ramas dator...

b01uxd 15-01-08 22:03

1 Attachment(s)
mam gandit sa pun si o poza cu ghenele cu care provoc loganu nu de alta da sa nu va mai fie asa frica....

kidu2006 15-01-08 22:54

Khalis e din `91 masina ma:(...io am luat`o duminica,si proprietaru ma mintit k e din 95..mi sa parut mie ceva suspect..plm.si cu actele astea de germania habar am avut unde sa ma uit la anu inmatricularii..acu am vazut:(..ma cam oftic sincer:lol: ,prima oara ma uitasem la anu de cand a avut neamtu masina.lol,era 95..ori a fost si ala prost k mine,ori ma prostit pe mine..ceea ce cred ca sa intamplat mai probabil:lol: .plm,asta e,oricum sunt multumit de masina,si tot ne dam:twisted:

Renault RS 16-01-08 08:42

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1294805)
mai conteaza acu , poa sa aiba si 3.0 tot incercam asa din spirit de competitie......cand se usuca te invit la o dungulitza, si p khalis cu seatu tre sa incercam ca iam ramas dator...

Pai daca nu mai conteaza si o faci in spirit de competitie de ce nu te dai si cu Logan (cu cip si evacuare)?

b01uxd 16-01-08 21:32

Quote:

Originally Posted by Renault RS (Post 1295298)
Pai daca nu mai conteaza si o faci in spirit de competitie de ce nu te dai si cu Logan (cu cip si evacuare)?

da am zis io ca nu vreau? dak citeai tot vedeai ca seatu cu loganu stock si alfa cu loganu cipuit si evacuare.....vino in buc si ne dam nu vin io pana la mama draq degeaba.....io oricum sunt sigur de rezultat

scorpio GL 16-01-08 22:28

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1294658)

eu am in talon 55 de cai, ce zici ne dam?

GTA 17-01-08 00:39

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1296569)
da am zis io ca nu vreau? dak citeai tot vedeai ca seatu cu loganu stock si alfa cu loganu cipuit si evacuare.....vino in buc si ne dam nu vin io pana la mama draq degeaba.....io oricum sunt sigur de rezultat

Mai bine pune mana pe o harta si vezi ca "mama dreaq" e la 125km de Bucuresti din care 107km sunt Autostrada.....

Care-i faza ....ai cumparat 2 masini si nu mai ai bani de benzina,sau te simti atat de important incat ar fi o injosire pentru tine sa te deplasezi???

Nush de ce dreaq va mai obositi sa postati aici daca singurele masini cu care va trageti sunt de fapt cele ale vecinilor si taxi-urile din Buc.
Auzi tu gluma.....ai vrea ca omu` sa-si lase balta afacerile pentru o zi ca sa vina la Buc. special pentru tine.....ma kc pe mine de ras.......

PS.Vezi ca pe langa permis mai are si o mica licenta de pilot....Logan nr.5 la general....el e....

GTA 17-01-08 00:50

Vali....sa-i duci si un buchet de flori in semn de recunostinta ca te-a asteptat.......:):):):):):)

kidu2006 17-01-08 01:56

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 1296701)
eu am in talon 55 de cai, ce zici ne dam?

In talon 55cp si sub capota?:lol: ,da in principiu merita incercat,numai sa nu minti:???:
Oricum,uitati aici o mika dovada,sper sa vedeti k lumea filmuletul,si sper k nu`mi iau vreun ban k l`am pus aici:oops:
Toyota Celica 1.6 16v 104cp STOCK VS Audi A4 1.9tdI 130cp(resoftat)

All times are GMT +2. The time now is 05:11.

- Copyright 2026 4Tuning