![]() |
Re: caut logan!!!! =))
Quote:
|
Quote:
Daca nu ma crezi vorbesti cu baietii si te convingi..oricum astept sa se faca frumos asfaltu sa mai fac odata cu audi..l`am facut abia la a4a oricum..asa k asteptam sa vedem rezultatul final:twisted: celica asta are 104cp decat,dar vad k trage bine:???: o avea mai mult si nu stiu eu..nu cred..dreaq stie k sunt multumit de ea:?: :!: ..:rolleyes2 |
kiduleee.... ce motor ai pe celica aia a ta?... k eu tot netul n-am gasit motor mai mic de 1.8 pe ea shi care da 140cp... nu 104cp.... eshti sigur ca n-are decat 104????? mai uita-te o data pe talon.... :-P
later edit: e cumva mai veche de 1990? :) |
Quote:
p.s.: ma si celica de 1.8 are 114 sau 116 cai nu are 140..140 are aia de 2.0..asa stiam..mortii lor de celice..nush.. |
kiduleee.... de la wikipedia citire.... pe celica intre 1994-1999 nu s-a pus motor mai mic de 1.8..... http://en.wikipedia.org/wiki/Celica .... oricum.... eu te cred, na :-P ce pot sa fac.... o sa vad la fatza locului cat ai shi cat n-ai.... :twisted:...
|
Plm,nush ce sa zic,am nr de nemtia pe ea sa stii..m`am uitat pe talon scrie 1585cmc,sau ceva de genu si 77kw...e pe masina scrie st-i..nu prea ma pricep la toyota..zic si io ce vad..plm..o fi skimbat careva motoru si`o fi pus 1.8..nush frate..nush nush nush
Poate e vreunu mai priceput k noi si ne dumireste :rolleyes2 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
mam gandit sa pun si o poza cu ghenele cu care provoc loganu nu de alta da sa nu va mai fie asa frica....
|
Khalis e din `91 masina ma:(...io am luat`o duminica,si proprietaru ma mintit k e din 95..mi sa parut mie ceva suspect..plm.si cu actele astea de germania habar am avut unde sa ma uit la anu inmatricularii..acu am vazut:(..ma cam oftic sincer:lol: ,prima oara ma uitasem la anu de cand a avut neamtu masina.lol,era 95..ori a fost si ala prost k mine,ori ma prostit pe mine..ceea ce cred ca sa intamplat mai probabil:lol: .plm,asta e,oricum sunt multumit de masina,si tot ne dam:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Care-i faza ....ai cumparat 2 masini si nu mai ai bani de benzina,sau te simti atat de important incat ar fi o injosire pentru tine sa te deplasezi??? Nush de ce dreaq va mai obositi sa postati aici daca singurele masini cu care va trageti sunt de fapt cele ale vecinilor si taxi-urile din Buc. Auzi tu gluma.....ai vrea ca omu` sa-si lase balta afacerile pentru o zi ca sa vina la Buc. special pentru tine.....ma kc pe mine de ras....... PS.Vezi ca pe langa permis mai are si o mica licenta de pilot....Logan nr.5 la general....el e.... |
Vali....sa-i duci si un buchet de flori in semn de recunostinta ca te-a asteptat.......:):):):):):)
|
Quote:
Oricum,uitati aici o mika dovada,sper sa vedeti k lumea filmuletul,si sper k nu`mi iau vreun ban k l`am pus aici:oops: Toyota Celica 1.6 16v 104cp STOCK VS Audi A4 1.9tdI 130cp(resoftat) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning