![]() |
mare filozofie si cu visele astea si cu fantome etc....eu nu cred fratilor in fantome si chestii de genu.am tot auzit niste povesti despre parcul ciresarilor....k se aud plansete de copil noapte pe acolo.daca va duceti vre-unu sa-mi ziceti si mie k eu nu am cu cine.la toti le e frica :lol: .intr-un cimitir in general cred eu k ti se face frica din subconstient.interpretezi orice zgomot altfel.cred eu..... :roll:
oricum faza naspa care am patit-o si m-am speriat...nu mi-am explicat ce si cum:dormeam...si brusc am deschis ochii....vedeam tavanul.problema era k nu puteam sa ma misc...eram scandura....am incercat sa tip...si nu puteam..era ca si cand imi tinea cineva mana la gura...a durat poate k foarte putin..d.ar mi s-a part foarte mult.... si mai am chestii cand am impresia ca sunt in cadere libera...si tresar in pat ca si cand as fi ajuns undeva jos... :lol: :lol: (sunt cu capu nuh?) ps:alta chestie care nu o cred....cum e cu ghicitu asta in carti de tarot...in cafea..in palma..etc...??? :) |
Re:
Quote:
am patit-o si eu acum cateva zile .. da .. m-am abtinut s-o zic aici .. dar acum .. ca ai zis-o .. o zic si eu :) deci .. era dupaamiaza .. atzipesc .. e momentul ala intre treaz si adormit .. si simt pe cineva langa mine .. INCERC sa ma trezesc sa deschid ochii ... si nu pot .. incerc sa ma misc / zic ceva .. la fel .. nimic .. de abia dupa ... nush cat timp am reusit sa deschid ochii si sa vbesc si etc. eu zic ca face mos ene caterinca de noi .. |
aia cu cazutul fara oprire am patit-o si eu de cateva ori, najpa tare de tot, ma trezeam varza :evil:
|
foarte interesanta faza lu Santos cu faza ca nu putea sa vb sa se mishte...eu nu am patzit asa dar am patzit ce a patzit si madskillz si aleks adica sa ma trezesc exact cand sunt in cadere libera dar m-am trezit spuer brusc si cu batai de inima groaznice...
eu santos ma visez la persoana 1 si cateodata la a 3 dar in ponderea cea mai mare este ca ma visez la persoana 1...oricum sunt cateva intrebari la care nimeni nu o sa poata sa rasp cu adevarat...la faza cu strigoi si altele cred si cred rau de tot...si nu numai o faza mi s-a intamplat ci mai multe si am toate motivele sa cred... :wink: |
nu-ti doresc asa ceva.e super naspa.deci atunci chiar m-am speriat.nu puteam sa misc un deget,nimik...mi-era frica sa mai adorm....uhh...ce sentiment naspa.si cu caderea in gol e aiurea rau...
app:cand eram mai mic...aveam cosmaruri....foarte rar...deci le pot numara pe degete....dar ideea e k mai toate au fost srpe dimineatza....si cel mai cel aveam tot timpul acelasi cosmar.nu-mi amintesc...si nu imi aminteam dimineatza dar tot timpul stiu k era la fel...foarte ciudat...creepy |
frate dormeam si eu la un moment dat pe spate (una din rarele ocazii pt k eu de obicei dorm pe burta) si prin vis simt cum in realitate urca niste maini pe mine de la picioare inspre piept.. bai dar apasate rau, nu o atingere din-aia usoara.. si cand au ajuns la burta m-am trezit batz la 90 de grade, cu plapuma azvarlita pe jos, eram fresh k un boboc.. a fost cel mai real vis pe care l-am avut vreodata.. adica cu cele mai profunde senzatii pe care le-am trait in lumea viselor. :wink:
|
ok kiar ca si Nike FF a punctat bine...d c se spune in popor ca daca te trezeshti dimineatza si te uitzi afara nu iti mai aduci aminte visul...eu kiar am patzit-o odata...si kiar ar trebui punctata si aceasta faza...
si vad ca ati avut vise destul de grave mai bine zis coshmaruri...oricum si astea sunt bune la ceva dau adrenalina eu nu doar odata am visat ca mergeam in jos fara nimik sub mine(adica in prapastie,groapa,etc) si cand ma trezeam...aveam pulsul 200 cred...nu mai puteam bine ca dupa aia ai o stare de rahat nu iti mai vine sa mai dormi... si apropo daca va uitati la un film mai violent de groaza seara avetzi coshmaruri cu acel film adica va vedetzi in postura personajului victima din acel film in vis?kiar sunt curios...ptr ca se spune sa nu te uitzi la filme de genu asta seara cand te culci ptr ca te visezi in secventza care tzi-a ramas in minte....la mine sincer pana acum nu s-a intamplat! dar as vrea odata sa simt ce a simtzit madskillz pe cuv meu!!! :wink: |
Re:
Quote:
cand eram mai mic...in fiecare seara aveam chestia aia cu mutenie si cu incremenitul... devenise o obisnuinta...numai ca mi-era frica sa mai inchid un ochi...ma gandesc ca faza asta sa nu fie ceva in genul : sa visezi si sa fie atat de real visul incat sa ai impresia ca e pe bune..... si cu cazutul ???? visam ca eram azvarlit de un spargator de case pe geam...si cadeam...cadeam...nu ajungeam jos deloc (asta era impresia)...cand deodata ma visez la persoana a treia cu creierii imprastiati pe jos ! creeeepy...si foarte scarbos ! |
lol aia e vrajeala k te visezi in pielea personajului dintr-un horror, poate doar aia pudici care n-au vazut un horror calumea in viata lor si se uita si ei la ceva mai 'terifiant' si noaptea nu mai stiu cum sa se cocoloseasca in pat (sry daca am jignit pe cineva, dar la cate horror-uri am vazut pana acum, asta deja e joaca de copil) :lol:
ar trebui sa facem o brigada sa mergem cum a zis madskilz intr-un creepy place, luam si aparat etc.. stiti voi k in filme in momentul ala in care pe unii ii manank undeva sa faca ceva.. and then all hell breaks loose :P PS: it's past midnight. the forces of evil are getting stronger :lol: aveti grija pe unde umblati pe-afara |
Re:
Quote:
si sa vina fortele maronii la mine ca le astept cu un tarnacop si cu sarmale... dupa fiecare lovitura cu tarnacopu' mai halim o sarma :D nu s-a suparat nimeni...spunem doar ca sunt niste curiozitati...ale naturii :lol: pe care momentan nici doctorii nu le pot descifra :D |
Doamne si eu visez o sumedenie de prostii...odata am visat ca m-a calcat un tramvai si in momentul cand am murit am simtit asa...un curent in mine nu m-am trezit brusc...pe bune
|
La mine cel mai real vis era ceva de genul: dormeam pe spate si la un moment dat simt cum ceva ma trage jos din pat.. ideea e ca nu ma tragea pe laterala ci spre perna, ca si cum ma tragea un magnet de cap. Am deschis ochii spre tavan, simteam ca nu pot sa ma misc si senzatia era aceasi... chiar vizualizam ca incep sa cad din pat. Dupa cateva secunde m-am trezit si eram chiar ok... Foarte ciudat sentimentul.. mai ales ca l-am trait si cu ochii deschisi pt cateva secunde...
|
:lol: :lol: :lol: fortele maronii.. m-a dus cu gandul la total altceva, in fine.. aia kiar k n-am auzit-o niciodata: sa te vezi mort.. e ceva gresit in treaba asta.. cred k esti in pericol....... aaa just kiddin', oricum naspa rau si apropo.. dezvoltand un subiect adiacent.. voi credeti in superstitii? eu nu le inghit de nici un fel si nu suport oamenii care se ghideaza 'cu sfintenie' dupa ele..
cele mai petarda sunt 'a trecut pisica neagra prin fata, o sa am ghinion' sau 'nu ma mai intorc din drum k o sa am ghinion' si mai sunt o gramada. cam fatalisti romanii astia nu? :P frate cand e sa te loveasca ghinionu, apai te face inevitabil knock-out, nu skimbi tu destinul daca arunci cu sare peste umar sau mai stiu eu ce :lol: |
Faza cu sa te visezi mort chiar e ciudata... nu am auzit pana acum pe cineva sa se fi visat mort. Mereu cand am visat ca sunt intr-o situatie critica.. in care urma sa mor m-am trezit inainte de moartea propriu-zisa din vis... Ba mai mult, am auzit ca dak visezi ca ai murit.. s-ar putea sa dai ortu popii si live in somn :D
|
Re:
Quote:
tre sa fie ceva .. la mijloc , o explicatie logica , gen .. \"motorashu\" se odihneste cat dormi , so .. nu prea lucreaza nu ? te trezesti brusc .. banuiesc ca ii ia ceva pana sa intre in functiune si tocmai d`aia sunt secundele alea .. care .. te lasa .. nemiscat .. nush .. chit ca suna ff aiurea ,mi se pare relativ plauzibil argumentu , i`m just tryin` .. ok ? :) cum e si atunci cand adormi intr-o pozitie nasoala .. gen .. iti amorteste o mana , eh dimineatza , nu poti sa misti mana deloc ... chit ca vrei .. si \"dai comanda\" s-o misti .. nu poti .. de abia dupa cateva secunde, sa nu fie the same shit .. plm , altfel nu-mi explic .. : / .. . oricum , ff aiurea. . : / .. iar chestiile alea cu .. caderea in gol / liber .. mi se intampla aproape tot timpul , dar .. mi se intampla exact atunci cand e sa adorm .. intre treaz si somn .. si ma trezesc nitzel , tresar, dupa care adorm .. fara probleme. . . |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning