![]() |
Re: Polo - 9N3 GTI
Quote:
Ce i-ai mai făcut la buburuză?:lol: P.s. E al dracului de frumoasă,polo gti,cine nu ar vrea o bucată ca asta ;):!: |
8 Attachment(s)
Eh, nu era de HDR - ca nu-s contraste puternice... si nu e nicio zona sub/supra expusa ;)
Si inca un set: |
foarte tari pozele...eu n-am mai avut timp sa o scot la o sedinta foto inainte sa se strice vremea...dar poate ma ajuti tu dupa ce termin ce am de facut la ea :-D
|
Pai lasa, ca merg facute poze si pe zapada :D
|
cum e drumul pana acolo??
|
Partea de Arges care era ca dupa bombardament au reparat-o de curand. in unele zone au umplut de plombe (in unele locuri am mers foarte foarte incet), iar pe alte portiuni, unde probabil fusesera prea multe gropi - au pus asfalt nou. Asa ca nu mai sunt aproape de loc gropi, dar alterneaza portiunile plombate cu cele cu asfalt proaspat si cu zone cu bolovani proaspat cazuti.
Deci per total e ok drumul - iar traseul in sine face toti banii. Pacat ca pana la vara, cand o sa-l redeschida, nu mai pot da o tura :D |
Lasa, ramane Cheia pana atunci... :P
|
Si un prim filmulet -
https://www.youtube.com/watch?v=hR-SRoJX0rk la viteza de croaziera :rolleyes2 ca tot apareau diversi bolovani proaspat cazuti pe asfalt :rolleyes2 si am zis sa n-am surprize |
Si, in felul asta, pot spune si eu ca am fost la bordul unui "smecher" de Polo GTI. Fain se-aude cand mai accelerezi...
|
Quote:
|
E hai, ca mai are ceva ceva pana sa se auda ca si 'Corraptoru' :D
si inca un filmulet, mai "in viteza" un pic: https://www.youtube.com/watch?v=d67B7ClAhn4 - profitam de asfaltul proaspat. :D |
Quote:
drumul pe sibiu , pe partea sibiului este excelent , pe partea cu arges este impuscat rau de tot , trebuie mers cu atentie ;) imi place la nebunie cum se aude in tuneul ala dintre sibiu / arges :D ps : frums polo sa il stapanesti sanatos ;) gti :D ... Mmmmmmmmmmmmmmmmmm |
Multam'! ;)
|
2 Attachment(s)
Ce-a gasit Polo in ghete de Mos Nicolae:
Attachment 1211644Attachment 1211645 :D ps: Multumiri EXELIXIS pentru promptitudine ;) |
Calorifer?!? :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning