Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : Opel Kadett Turbo (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/54973-masina-mea-opel-kadett-turbo.html)

dany_let 06-05-09 22:26

Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo

urmeaza RH ZW 1 , DECI RH-URILE TURBO SUNT LA VANZARE...

dany_let 07-05-09 14:02

3 Attachment(s)
proba cu roata de 8 j urmeaza si cea de 9....:twisted::twisted:

dany_let 11-05-09 10:15

5 Attachment(s)
jantele montate

N D Y 11-05-09 10:29

Arata intr-un mare fel:shock::shock::shock:Sa le stapanesti sanatos letule.:D:!:

DRooPY 11-05-09 10:52

smecherie !!!!

dany_let 11-05-09 12:20

multumesc , si voi pe ale voastre...si hai cu corsa aia o data...misca-te...nu mai dormi pe tine!!!

Gti_edition 11-05-09 17:25

superb kadett..pacat k unii terminati care nici macar o dacie nu au..tot comenteaza aiurea. Bafta in continuare cu proiectul;)

dany_let 12-05-09 08:51

Quote:

Originally Posted by Gti_edition (Post 2308488)
superb kadett..pacat k unii terminati care nici macar o dacie nu au..tot comenteaza aiurea. Bafta in continuare cu proiectul;)

multumesc....nu trebuie sa bagam toti fraierii in seama...nu !? ;)

salfkm 12-05-09 12:31

Arata foarte bine si fetele de usi,imi place cusatura cu rosu,e splendida,dar si jantele........nota 10.Felicitari si spor la treaba in continuare :)

dany_let 12-05-09 13:57

Quote:

Originally Posted by salfkm (Post 2311198)
Arata foarte bine si fetele de usi,imi place cusatura cu rosu,e splendida,dar si jantele........nota 10.Felicitari si spor la treaba in continuare :)

multumesc. :oops::oops::oops:

bobby_gsi2 12-05-09 14:40

Mie imi place bushonul :) . De ce nu ai pus niste praguri la nivel cu prelungirile barilor? e doar o parere personala......eventual si pragurile originale de gsi.....mai ales aripioare de pe aripa spate e mortala......cel putin la mine da bine.

aleks_t 12-05-09 22:59

prea tare a iesit kadettu dany. bine ca ti-ai rezolvat si cu fetele alea de usi pana la urma. ce mai ai in plan?

dany_let 13-05-09 00:20

Quote:

Originally Posted by aleks_t (Post 2313334)
prea tare a iesit kadettu dany. bine ca ti-ai rezolvat si cu fetele alea de usi pana la urma. ce mai ai in plan?

pai acum , urmeaza bord imbracat in piele , plafon in piele intoarsa , si abs...

asta astept acum...

dany_let 13-05-09 08:41

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2311609)
Mie imi place bushonul :) . De ce nu ai pus niste praguri la nivel cu prelungirile barilor? e doar o parere personala......eventual si pragurile originale de gsi.....mai ales aripioare de pe aripa spate e mortala......cel putin la mine da bine.

pragurile sunt la linie cu prelungirile..nu stiu ce sa zic...alea de gsi originale sunt mai mici decat astea, pragurile sunt din acelasi chit cu prelungirile. ;)

U_TUNING 13-05-09 12:37

Mamaaaaaaaaaa da ce urate sunt stop-urile alea imi vine sa vars pe tastatura!!!!!

Ai bagat o carutza de bani in masina asta si nu ai fost in stare sa iti cumperi un set de triple ca tot omu .......

All times are GMT +2. The time now is 01:01.

- Copyright 2026 4Tuning