![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
urmeaza RH ZW 1 , DECI RH-URILE TURBO SUNT LA VANZARE...
|
3 Attachment(s)
proba cu roata de 8 j urmeaza si cea de 9....:twisted::twisted:
|
5 Attachment(s)
jantele montate
|
Arata intr-un mare fel:shock::shock::shock:Sa le stapanesti sanatos letule.:D:!:
|
smecherie !!!!
|
multumesc , si voi pe ale voastre...si hai cu corsa aia o data...misca-te...nu mai dormi pe tine!!!
|
superb kadett..pacat k unii terminati care nici macar o dacie nu au..tot comenteaza aiurea. Bafta in continuare cu proiectul;)
|
Quote:
multumesc....nu trebuie sa bagam toti fraierii in seama...nu !? ;) |
Arata foarte bine si fetele de usi,imi place cusatura cu rosu,e splendida,dar si jantele........nota 10.Felicitari si spor la treaba in continuare :)
|
Quote:
|
Mie imi place bushonul :) . De ce nu ai pus niste praguri la nivel cu prelungirile barilor? e doar o parere personala......eventual si pragurile originale de gsi.....mai ales aripioare de pe aripa spate e mortala......cel putin la mine da bine.
|
prea tare a iesit kadettu dany. bine ca ti-ai rezolvat si cu fetele alea de usi pana la urma. ce mai ai in plan?
|
Quote:
pai acum , urmeaza bord imbracat in piele , plafon in piele intoarsa , si abs... asta astept acum... |
Quote:
pragurile sunt la linie cu prelungirile..nu stiu ce sa zic...alea de gsi originale sunt mai mici decat astea, pragurile sunt din acelasi chit cu prelungirile. ;) |
Mamaaaaaaaaaa da ce urate sunt stop-urile alea imi vine sa vars pe tastatura!!!!!
Ai bagat o carutza de bani in masina asta si nu ai fost in stare sa iti cumperi un set de triple ca tot omu ....... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2026 4Tuning