![]() |
Re:
Quote:
SFW,te-am vazut ieri la Petrom-ul din pacurari,puneai benzina.Presupun ca iti \"BEA\" putin de tot masina ca am avzut ca nu te mai opreai din turnat :lol: Ps: Frumoase slalomurile printre masini pe pacurari :lol: |
Bine.... PA - PA!
|
Offtopic-ul ramane pana maine dupa care se sterge, va rog linistiti-va
|
Are spart rezervorul... :lol: PS:Nu mai spune ce facea poate e cineva udercover pe aici si il aresteaza... :ihearu:
|
Re:
Quote:
|
pai si eu te-am vazut _M_ ... asteptam sa facem eye-contact sa ne salutam si noi ... da nu prea am reusit ... lasa ca ne mai vedem prin iasi si ne flash-uim.
Pai ma pregateam sa plec la bacau ... si .... nu consuma f mult ... dar daca am ghinionul sa ma intanesc pe drum cu unul care are chef de fugareala .. nu mai ajung la destinatie daca nu pun putin mai multa benzina ... in caz de ... petrecere pe drum 8) Da ce treaba are cristi undercoverul ... doar a vazut si _M_ ca faceam slalom cu 50 la ora ... ce dracu ... doar ma stii ca nu depasesc eu viteza regulamentara. |
cam pe gand o sa avem galerie video :roll:
|
hmm ma chinui si eu sa citesc pe aici .... cu greu mai intru si eu pe 4tuning dupa cele multe intamplate ... si iata ca m-am hotarat sa trag si eu o mica concluzie .......
aa inca ceva ..... daca se aduce aminte aici de NSL mi se pare normal sa se poata spune si de AMC ....... deci .... prima treaba cea personala .... nu va mai contraziceti si nu mai barfiti ca X e cy Y si ca cu Y a mai fost si Z ....si ca Z e prim si X secund etc etc .... sincer nu e treaba voastra( va pomeniti ca nu puteti dormi noaptea din cauza asta ) pentru ca nu se stie niciodata cand si cum se invarte roata ..... ok asta s-a lamurit .. next !!!!!! treaba cu NSL ... Iasi ... trebuie sa precizez ca modul de atragere membri NSL a fost unul barbar ... mai bine zis s-a racolat ...... prin fel de fel de mesaje private . .si cum aparea un membru nou ( pe forumul amc ) repede singurelu apela persoana respectiva ... ceea ce nu mi se pare normal .. nu am nimic problema lui .. ca eu nu fac concurenta .. mi le stiu si le am pe ale mele .... treaba asta tzine de obraz .. si cand te gandesti ca treaba asta era facuta in timp ce se tineau dialoguri de prietenie ..... NSL Iasi nu a facut ravagii la Iasi mai bine zis AMC a facut ravagii la aceste curse pentru ca s-a simtit FOARTE tare lipsa membrilor ...... si cei prezenti au participat cu o mare lejeritate ( daca nu ma inshel au fost 3 masini din AMC --- si inca o treaba AMC este o gashca nu este SUPER RACING NOS CLUB ) ... Singurelu de la a spune la a vrea pana la a face e cale lunga ...... eu nu m-am bagat in seama niciodata am stat in banca mea si multi ma injura pt ca am stat prea mult in banca mea si ca trebuie sa iau masuri ........ imagineaza-ti daca aveam timp de cursele astea ce iesea ... iti zic eu ... amc lua din nou toate premiile :)) :P ( glumesc si eu ) eu unul am privit cursele prin fotografii ... cand lumea era in extaz ca vedea so mashina cu NOS eu faceam teste la mate de-mi sareau okii ...... ( apropo cred ca aia a fost cea mai impresionanta masina de pe aeroport ) ... nu regret mare chestie .. mai putin partea cu fetele :d inca ceva ... acum 2-3 saptamani cineva se lauda ca aceste curse vor fi organizat de catre NSL si Luc Auto design ( cel putin asha s-au laudat \"presedintii\" din iasi ) -- iata ca nu a fost asa, tot \"barosanii soselelor\" s-au laudat ca AMC nu va avea acces pe aeroport .. si tot nu a fost asa ...... eu unul nush ce sa mai zic si ce sa mai cred ..... oricum nu m-am agitat ...... chestia e ca stau si eu oleak pe banca pe margine si ma amuza chestiile astea de mor .. am facut ravagii, fara concurenta, avem membri avem valoare avem di' tati' ... ce'mai tata gata sunteti \"regii inconfundabili ai soselelor si ai curselor\" ( asta e citat ca asha am fost eu denumit :) ) acum in final .... bravos pt 4tuning ca a inceput sa vina la Iasi si sper eu cu placere ,, respect santos, ioana si restul gashtii .. credeti-ma ca nu am timp nici sa respir ... dar ma voi revansa la urmatoarea voastra venire la Iasi ... sau cine stie venire a mea la Bucuresti :) P.S. data viitoare va arat eu un loc mai tare decat Corso baieti :) daca va saturati de citit astea si vreti explicatii sunati-ma ca nu va raspund ca mi-e inchis abonamentul :P |
flit :lol: :lol: :lol:
NEXT PLS ! :icon_kiss |
si daca tot o sa se sterga off topikul zic si eu ceva care ma surprins:
Quote:
|
**** cu 2 fetze!....
Ji eu... Si chiar il rog inca odata pe Gratzian sau pe Zoliat sa`mi stearga useru si toate posturile!...... Bye bye!!! :lol: |
nu stiu ce as mai putea zice ... pe forum vad ca lumea nu mai are limite. Dupa cum am promis, maine dispare tot offtopic-ul de aici.
|
mai lasa 24 ore, sa ma lamuresc si eu ce vrea sa spuna fiecare...
nu sunt \"initiat\" in toate tensiunile locale. Oricum, dorinta lui singurelu s-a realizat, este banat, sper ca nu mai auzim de el... cartman are ultimul avertisment... aveti grija si ceilalti... ca de obicei, sunt intre 2 parti in conflict, si toata lumea imi este impotriva nu? daca se cearta cartman cu epox... :)) pai ce sa fac oameni buni? eu incerc sa fiu corect, nu? acum doar n-o sa credeti ca tin cu unul sau altul? poate e un exemplu bun ca sa intelegeti cum a fost pozitia mea intotdeauna... |
nu inteleg ce tot se incearca manipularea oamenilor .. ba ca nush care nu vine ca asa vrea NSL (de fapt un copil de 14 ani ) ba ca nush ce club organizeaza curse ... forumu e cenzurat is prea multe de spus .. parca as fi pe vremea lui Ceausescu ... de aia n-am mai intrat demult pe forum am ales sa ma retrag din aceasta \"lume\" a curselor auto , al intalnirilor amicale care duc nush unde al cluburilor si etc . O sa-mi iau o pauza mai mare .. oricum sper sa-mi iau zboru din tot ce este legat de curse auto , cluburi, etc .
Prea multe certuri .. prea ne zic niste copii ce sa facem .. niste copii ce joaca NFS si n-au nici cea mai vaga idee cat costa benzina de la Bucuresti la Iasi sau ca unii din noi avem si slujbe si familii si facem reale eforturi ca sa ne satisfacem un hobby o pasiune , si apare un mucea si-ti spune : nu veni pe data de cutare la nush ce cursa ca nu-ti dau eu voie sau clubu . De cand NSL a pus monopol si pe Iasi ? De cand are puterea sa interzica sau sa accepte anumiti membrii 4tuning la eventuri (mai ales ca nu organizeaza) Eu inca o data am spus ce-am avut pe suflet si probabil si postul asta o sa dispara ca si multe ale posturi de-a mele ... CENZURA .. whatever. Bye to all o sa mai revin cand o sa ma simt in stare . |
Re:
Quote:
cum se face ca ai intrebat-o pe ioana daca vrea \"placutze\" - vorba vine , chestiile alea scoase la imprimanta, cu NSL ? fara s-o intrebi daca vrea sa intre sa etc, nu te supara.. habar NU ai sa dai un start , nush ce treaba ai tu cu sportu asta , insa ... vezi cui arunci placute cu nsl pe masina .. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning