![]() |
Re: Matiz din Satu Mare
Ce am vrut sa va mai intreb????As vrea sa intru si eu intr-un club.........
Inca ceva :oops: in ce anume consta chestia asta,ma refer daca sunt membru ,ce indatorari am??? |
Cred ca la unele cluburi trebuie sa platesti o taxa hotarata de ei pe luna, dar altfel cred ca trebuie numa sa le sustii si sa fii acolo la intrunirea tovaraseasca:))
|
3 Attachment(s)
daca imi permitzi ..
pun si eu ceva poze. daca dadeai coltzu de unde erai parcat ... imi vedeai mashina ;) numai bine |
Mersi mult
Da e naspa masina acu e toatea jegoasa:oops: :oops: Promit ca o spal sambata o sa am un pic de timp :D Ce ar trebui sa fac ca sa intru in nlr?? |
pai ... ai putea sa vi si u ...
vineri de la 9 .. cand ne strangem ;) locu cred ca-l stii deja |
Sincer nu stiu unde va strangeti :oops: nu cred ca voi ajunge vineri tre sa o lasam pe sapt viit ca lucrez si pana aj acasa nu o sa mai am mare chef sa ma duc prin oras:???:
|
Cateva poze :D
10 Attachment(s)
Loganul e al lui tati :-P
|
De cate ori vad poza cu masiunutza ta il admir minute intregi....super frumoasa.!!!
|
Mersi mult:D :D :D Imi pica foarte bine:D
|
asta cu sigurantza e in 15.
de cate ori am trecut pe acolo si n-am remarcat mashina. |
Da in 15 stau :D Primul bloc cu 10 etaje.......
Acuma stii.:D |
mda ... nu in primu bloc ...
in parima parcare acolo la blocuri am ai parcat si eu .. :) dar iti zic ca n-am remarcat. oricum de acuma o sa stiu |
Mi se pare -sau azi ai trecut pe langa mine,pe strada toamnei???piata vechituri8) Cred ca tu erai da nu m-ai vazut:-P
|
Vad ca se pac prietenii pe la tine pe forum.....asa trebuie!! Ce mai faci pe la masinutza?? Ceva in interior??
|
Pai nu stiu cu ce sa incep ....da-mi idei ......de craciun primesc cadou niste huse :D
M-am gandit la volan ,schimbator si frana mana:?: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning