![]() |
Re: Suspensii sport pentru Dacia 1310 si bare intre amortizoare
Quote:
|
Re: Suspensii sport pt dacia 1310 si bare intre amortizoare
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
Quote:
|
:!::!::!::!::!::!::!:poate ma aude si pe mine cinevaaa...... am schimbat arcurile , telescoapele barile de torsiune .... toate consumabilele de la roti ..si tot nu sta bine pe asphalt...... si dupa toate astea acum am (terminat ) cutia si ambreajul ... la aprox 160 in treapta 4 zici ca isi ia zborul ..!!se simnte nu numai efectul "barca" ci si efectul "leagan" daca pot sa-i spun asa ,, adica se apuca sa se legene in lateral ......o idee ce as mai putea sa-i fac ...........!!!!:-P:-P:-P:rolleyes2
|
bucse brat bascula!ciolane, mosorel!
|
:rolleyes2
Quote:
|
Va rog sa imi puneti si mie o poza cum se prind 2 bare (stabilizatoare, antiruliu, torsiune) pe spate la o dacia 1310 ca stiu ca sunt undeva pe aici ca le-am vazut o data dar nu le mai gasesc.
|
4 Attachment(s)
bara spare r18
bara fata 1.9d cu bielete home made arcuri fata 1.9d si cele 2 poze cu bridele si cu cele 2 bari stabilizatoare de dacie |
eu am facut in felul urmator :::.pt cine e interesat ...pe spate ...am pus arcuri de fata ..taiate o spira si amortizoare de vw..pasat ..de spate cu mici modificari ....pe fata ...arcuri de solenza 1.9 disel....si amotizoare de papuc ..cele cu flansa mai sus..si la bara antiruliu..am facit filet la bielete pana sus...pana unde se ambutiseaza tija bieletei ...si s-a intarit bara ....pe spate am pus o bara mai groasa si mai scurta...cu niste distantiere....:)..e stabila rau:D....nu schiteaza nici un gest in curbe....
|
Amortizoarele alea de pasat de pe ce model sunt luate?
|
modele din 99..pana in 2004:D..dar trebuie facute niste flanse..si merg de minune....
|
Detaliaza sa stim si noi ce facem.
|
Re: Suspensii sport pt dacia 1310 si bare intre amortizoare
2 Attachment(s)
Quote:
|
S-a mai discutat ca bara intre oale la Dacia 13xx, 14xx este doar pentru aspect.
La nivelul superior al oalelor nu actioneaza nicio forta laterala, doar forte verticale. Fortele laterale actioneaza la nivelul basculelor superioare si acolo se gaseste traversa. https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tu...ia-1310-a.html |
da. eu am spus la modul general ce rol are acea bara de torsiune, pe dacie chiar nu-i vad rostul, mai mult incurca, plus ca sunt slabe sanse sa apara vreo torsiune, odata ce are intre oale traversa pe care vine montata tava de la baterie care este extra suficienta.
|
de aceeasi parere sunt si eu,bara dintre oale e total inutila
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
- Copyright 2026 4Tuning