![]() |
Re: Cocktail Tuning Va Prezinta
un set becuri philips 50-60w h7 power 2 night gt 150 ?
cam ce pret are? |
Este extrem power mai bun de la Philips si costa 100 ron, iar in perioada asta ai la un set de becuri si un senzor de prezenta cu led si baterii incluse. In prospect sunt poze in care ar indica ca sunt buni pt dulapul cu haine, dar stiu eu ca vor fi unii care ii vor gasi alta utilizare
|
Oferta de vara: lichid de spalare parbriz la sticlute f mici, de 32 ml, concentrat. In ultima vreme majoritatea autoturismelor au vasul spalatorului de parbriz in locuri mai greu accesibile pt persoane de statura mai mica, iar atunci cand se executa umplerea din bidonul clasic cu care toata lumea este obisnuita, in afara de stresul cauzat de indemanarea si rabdarea solicitata, orificiul mai este de cele mai multe ori si de dimensiuni mici. Inevitabil ca apar pierderi, ca sa nu mai luam in calcul riscul aparitiei de scurtcircuitari.
Acum, toate aceste probleme au fost anulate, ceea ce trebuia sa mai faceti, este sa luati un mic flacon din aceasta solutie magica si sa conectati un furtunas cu apa, pt umplere pana la nivelul indicat de producatorul autoturismului |
Audio pe stoc:
-Pioneer deh-4000ub, la 470 ron -Pioneer deh-p6000ub, la 710 ron -Pioneer 2000mp, la 280 ron -Kenwood kdc-w5541, la 540 ron(usb, bluetoth ready, remote, ipod, aux in) -Jvc kd-g441 la 430 ron, cu usb si aux in -Jvc kd-pdr 41, 590 ron Jvc kd -avx11, la 1100 ron, dvd, 3,5 '' -dvd 1 din sau 2 din, dotari full la 2200 ron Asta e numai o mica parte, va astept |
1 Attachment(s)
Evolutia tehnicii, poate da nastere la monstri
|
Pt amatorii de chilipiruri, am ceva dvd-uri rezultate in urma unor buy backuri, preturi de tot rasul, inca in garantie. Format 1din sau 2din
|
vreau eu un monitor de 7" daca ai la pret de tot rasul
|
Mai am doar 2 dvd-uri valor de 7'' la promotia amintita, inca in garantie. Monitoare simple nu.
|
In ajutorul celor cu venituri limitate, am dat drumul si la un sistem de rate direct in magazin, in conditii deosebit de avantajoase. Astfel, orice produs comercializat de Cocktail Tuning, indiferent ca e o motocicleta, atv, scuter sau un dvd, jante, kituri exterioare, poate fi acum la indemana voastra mult mai usor.
Alta noutate, pt clientii nostri consta in posibilitatea de a va asigura Casco sau Rca, la preturi mult mai bune decat cele de pe piata. Pt toaste acestea, am angajat personal dedicat, care abia asteapta sa va raspunda la intrebari |
Interesanta chestie ...succes!!
|
Quote:
|
Rate prin banca, dar direct la firma, fara umblet pe la ghisee si stresul aferent
Imi cer scuze baiatului cu Dacia care a vrut azi dungi paralele gt old school style, dar nu am zis cu rautate ca nu merg pe masina respectiva, nu stiu daca am fost bine inteles. Parea cam suparat cand a plecat si am ramas cu o senzatie stranie |
La fel s-a intamplat si la mine...a fost si pe la mine si aceeasi chestie s-a intamplat cu baiatul cu dacia.
|
Quote:
|
1100 ron
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:06. |
- Copyright 2026 4Tuning