![]() |
Re: unu care se lauda cu loganu !
Quote:
loganu are turbina deja ;) |
prea multi copii care au acces la net...pacat ca nu au altceva de facut, poate sa citeasca o carte si nu neaparat de mecanica.
fara respect. |
Quote:
|
Am si eu o intrebare voi nu ati avut 16-17 ani ??Asa va lua lumea si pe voi peste picior...nu cred..Si inca ceva...daca va uitati pe la tv pe la promotor sau alte emisiunii de profil sunt "vedete"care habar nu au sa deschida capota la masina.....dar sunt si unii "pusti"care sunt cu adevarat pasionati si nu cred ca ar trebuii luati peste picior...
|
Gata ca am ajuns toti prea departe...sa o lasam balta cu offtopicul...si sa apreciem pasiunea nu...Numa' bine
|
Quote:
|
Quote:
|
mai dar aici cine e copilu ala de care vorbiti voi?...lasa-ti dreacu copii de 16-17 ani,ca nus aici,, iar tu cristi..eu am permis..poate ne-om intalni vreodata..!si vezi..nu are rost sa mai comentam..ok te cred ca ai prins cu loganu 140c u a treia bafta in continuare..incearca..sa prinzi si mai mult..dar dai seara ca fuge mai tare!!!:rolleyes2
|
Quote:
|
pe bune , chiar are sens sa continuam ?
fiecare are dreptul sa spuna ce vrea .. asa se nasc eroii. omul spune ce vrea ca e democratie ... unii rad si isi vad de drum , altii casca gura si exclama : "Maicamia ce fel fuge mancatias ... are propulsor in camera de ardere ?" get my point ? va invit sa nu mai puneti paie pe foc. cu respect ... eu .. picasso :) |
Quote:
Quote:
loganul e inca in garantie si nu ma bag dar la mercedes fac singur schimb ulei, placute, filtre etc... |
Am GTec,sunt din TM,asa ca hai sa puneti odata capat disputei,sunt dispus sa ies intr-o zi cu tine la teste.Ia si calculatorul ala vechi si pe cel nou,si facem cate un RUN cu fiecare !
O sa sti 0-100km/h preucm si in cat timp faci sfertul de mila cu fiecare ! |
am vb si cu Jeff,a fost si el de acord sa ne ajute cu G-tecu,acu depinde cand are omul timp :)
|
cum vreti voi...
|
da barbate, vreau, normal. prefer cind da calcura si pun gumele de vara :D
amu am gunoaie de kormoran si pierd aderenta inainte de 4000rpm. ps: iubesc sunetul de la renault 5 ;) te vad amu simbata la totalco? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning