![]() |
man poti sa scri si mai mult ca nu ma supar imi fac si eu o imagine... :lol: :lol: man daca ii asa cum zici tu...atunic lasami nr de tel....si te sun cand vin in bucuresti.. :lol: :lol: sper sa pot indeplini..punctele 1,2 si 3.. :lol: :lol: :lol: si zici cas modele toate?? :peace:
|
Indianule, o fi Honda mea mai veche, dar o fi buna pt punctul 2 ????
Pai hai sa facem un pelerinaj la agenti de futo-modele !!!!!!!! Sau sa faca ele la o cursa.... :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th |
Quote:
Exp:in seara asta sunt liber pana pe la ora 3 ca atunci se termina castingul la care este pretena.....imi fac de cap pina la ora aia. O sa incerc sa o conving sa vina la prisma sa nu promit,poate isi mai aduce si ceva pretene,dar iar nu promit.Eu pana acum nu am vazut decat una dintre colegele ei;aseara la mall si asta din greseala ca deliberat nu cred ca aveam vre-o sansa---vreau sa va spun ca nu prea mai imi venea sa imi iau ochii de la colega ei(nu ca ar fi aratat mai bine ca ea).....dar stiti cum e cu capra din curtea vecinului. Eu zic ca punctul1 ar fi suficient.Dar punctele doi si trei pot compensa lipsurile de la 1.De ce sa mai zic....ne intalnim si merem la agatat. Catalin: 0722383603 nr meu. Hondarul: este numai buna masina.Si eu vreau sa o imbarlig sa ma ia pe acolo,dar cred ca mai repede duce un strain decat pe mine. Maine seara cred ca va pun niste poze cu ea...ca tot mi-am recuperat aparatul. Numai bine! Bogdan |
bogdan..mia parut bine... :lol: fi atent ca te sun!!!!! :lol: :lol: o pot intelege pe prietena ta... :lol: presupun..cai geloasa rau.. :lol: 8) poi abia astept ca sa vin...am si chef de ceva nou... :lol: :lol: cred..ca pot sa indeplinesc toate punctele si 1,2 si 3.. :lol: :lol: 8) vedem noi..apropo vezi cai uitat sa te loghezi.. :)
|
Quote:
Poti sa ma suni azi(sambata) dar spre dupa-amiaza sau seara ca sa dorm si eu un pic,ca am avut o noapte de nesomn. Pretena:da geloasa rau de tot!!!! Nu ca eu as fi altfel...poate chiar mai ca ea......dar ata ete. Vino aici ca eu garantez 100% ca agati o alta femeie in fiecare seara....Numai in seara asta erau vre-o 10 gagici de agatat(toate pline de bani,cu masini cat de cat bune,unele bestiale....iar femeile aratau de nota 20+) si asta numai plimbandu-te noaptea prin centrul Buc. si normal tre sa ai un pic tupeu sa te bagi in seama cu ele. Uffffffff:BUCURESTIUL asta nu l-as da pe nimic in lume(nici pe un Ferrari...ca nu as mai avea unde sa agat). Numai bine |
man te sun diseara.. :lol: tupeu..am mane..fi sigur.. :lol: :lol: naspa..daca ii geloasa femeia..dar intrun fel ii bine... :lol: :lol: asa multe femei cu bani sunt pe acolo.?? :lol: 8)
|
Quote:
Cata,duna pana in ora 11:00 ora mea,ca dupa aia incepe partyul si s-ar putea sa nu aud tel. Da sunt o gramada de femei cu bani de nu se mai suporta(de fapt parintii lor)...si arata de zici ca sunt papusi. In seara asta ma duc in club cu pretena,o sa iau aparatul sa va pun niste poze,si poate pun unlele si cu ferrariul ca maximillian a zis ca merge si el............oricum e parcat chiar in fata la intercontinental asa ca cine e din Buc sa mearga repede sa il vada ca probabil ca peste o ora nu va mai fi acolo....ziua e mai tot timpul |
man..astept pozele.... :)
|
Quote:
Dupa amiaza,dupa ce ma trezesc si eu ca tot omul o sa le aveti:am fost cu pretena si cu doua colege in club(colegele mele nu ale ei) :)))). Tot azi va pun poze si cu Ferrariul ca am facut inainte sa ies in oras. |
:lol: :lol: :lol: man..poi sa nu uiti sa pui pozele..ca mai facut curios..cat mai stoa omul cu ferrari in tara?? :)
|
Quote:
Omu cu ferrari cica s-a mutat aici in Ro dar nu m-am mai intalnit cu el...am mai vb de 2 ori la tel doar. De ce intrebi? |
ma dispera faza cu logatul!!!!!!!!!!!
eu eram mai sus |
:D ..da..asai la inceput cu logatul..se intampla sa mai uiti.. :) poi..deci omul..ii tot roman nu??sau ii neamt??intreb..pt ca poate face o cursa..cu mine sau cu un porsche turbo..sa vedem si noi diferenta... :D :D 8)
|
Quote:
O sa ii zic de cursa dar mai intai asteapta si tu sa mai vb cu el.... Tu faci 911 turbo? |
nu stiu daca fac..turbo..o sa fac..cand vin...stiu cai tare.. :? oricum..turbo face de nu se vede 355.. 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:07. |
- Copyright 2026 4Tuning