![]() |
Re: A Murit Micutzul MR.
Odihneasca-se in pace
Un mare nume intradevar ! Pacat |
Nu se poate, ce se intampla? In ultimul timp se petrec prea multe accidente in care fratii nostri se duc. Pacat. Condoleantze tuturor celor care l-au cunoscut.
|
condoleante familiei!
|
inca unu :( Dumnezeu sa il odihneasca :(
|
Condoleantze familiei. Pacat. In ciuda divergentelor era un om mare. Pentru toti ceilalti frati ai curselor: avetzi grija. Sincere Condoleantze.
|
disera ora 21. sala polivalenta
|
R.I.P. micutzu:cry: :cry: :cry: :cry:
|
dumnezeu sa-l odihneasca...:( am aflat si eu mai departe si nu puteam sa cred desi nu-l cunosteam personal decat din vedere...prima oara l-am vazut la comemorarea lui alex R1...
un mic offtopic...urat din partea ta slip sa te iei de motociclisti...adik din partea ta cand se intampla un accident intre o masina si o motocicleta il compatimesti pe cel din masina si acuzi pe motociclist? urat gandesti rip micutzu :( |
5 Attachment(s)
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!! Ciorile alea drogate de pe plevnei ar trebui impuscate.Auzi au sunat la garda de au inrosit telefoanele k se faceau curse.Mancai-ar canceru pe toti de ciori borate. Condoleante Familiei......:sad:
|
nu pot sa cred asa ceva :cry2:
CONDOLEANTE FAMILIEI DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE |
R.I.P. Micutule S-a stins o legenda dar va ramane in sufletele si inimile noastre Dunezeu sa-l odihneasca in pace condoleantze familiei
|
Iubit De Putini Urat De Multi dar Respectat De Toti... R.i.P Micutule :(((
|
|
condoleante familiei si odihneasca-se in pace
|
Condoleante familie.. Dumnezeu sa il odihneasca in pace... RIP MICUTZU
|