![]() |
Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-
pai de acu daca ai pc nou... iti permiti... cat stai la o randare...? presupun ca max o ora juma... si presupun ca ti-ai tres un 2 duo :D
|
Am trimis si eu imaginile :D .
Succes!;-) |
Quote:
Scot aproape o ora la fiecare randare.Mai am si eu oleak de facut la masina si incep cu niste randari finale. |
Putem folosi si branduri pt componente, nu?
|
Quote:
|
adica daca poti sa pui siglele firmelor pe componente...
eu am folosit... |
da siglele firmelor , se pot folosi.
|
Quote:
componente adica bari praguri ..... nuh ? daca despre asta e vb sigur ca se poate folosi .... inca o regula care am uitat sa o scriu nu prezentati masina in mai multe culori adica intro imagine verde si in alta alba ... masina in sine poate sa aiba 2 culori pe caroserie ....sa nu se inteleaga gresit adica alegeti un paint job de la inceput si ala sa ramana sa nu aiba intro poza tatuaje chestii pe ea si in alta poza sa apara fara deci exclus . folositi un singur paintjob atrag atentia in special lui frost_dani la concursul trecut a prezentat masina in 2 culori |
da sefu'....am reusit sa aleg o singura culoare....daca nu ma uitam aici iar faceam in 2 culori:P
hai salut..mai am un pic si termin si yo de randat |
Quote:
|
mai ai putin... yo mai am ceva... vreau sa mai fac 2 imagini poate 3...
|
dar la voi cam cat dureaza un render?:) mie imi ia in jur de 40-50 de min..cu vray
|
am ajuns intr-o noapte pe la vreo 7 ore... si asta ca am mai scazut din setari... dupa vreo 2 ore de rander imi arata vreo 30 de ore... si i-am dat cancel... in rest in merde de 2-3 ore...
oricum nu mi-a suportac pc-ul sa fac tot ce vroiam... sta este... |
;))eu stau maxim 30 de min,tot un core2duo si 2Gb de memorie ,inca 3 poze si termin
|
pe mine deja ma scuipa afara din max cand randez din cauza nr de poligoane :)), imi da "UNHANDED EXCEPTION" si la revedere.La timpii de randare pot sa zic ca dureaza aproape 2 ore o imagine mai in detaliu.Cred ca o sa o termin la limita cu pozele, ca acum stau cam naspa cu timpul, azi am un colocviu naspa si n-am invatat nik :D, is bata, urati-mi bafta.Sper ca pana 12 sa termin. Spor la randat
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning