![]() |
Re: Dacia 1410 MRu
scuze merge internetul prost :(
|
E reusita dacia..mie cel putin ceasurile de bord sunt exceptionale.Felicitari pt munca depusa proprietarului s asptam mai multe;).Spor in continuare
|
Despre dunga de pe capota te-a intrebat ceva politzia cand ai facut verificarea tehnica.Trece RAR sau trebuie inregistrata?
|
masina trebuie vopsita para 70% cu vopseaua ei din cate stiu eu nu prea are ce intreba
|
Da ! tare dacia si chiar imi place cum ai personalizat'o ...cu bun gust
Ii mai trebuie niste jante si la exterior e cam gata :) bv si ...tine'o intretinuta ! |
Quote:
|
Quote:
|
posible buyer :lol:
|
na ca a venit si zapada :lol: si mru a ramas fara toba mijloc...asta e, renuntam la toba de mijloc si punem teava cap-coada :D dar sa se duca zapada asta si ne apucam de ea
|
foarte misto masina sa o staoanesti sanatos si succes in continuare cu modificarile.bafta
|
Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos !
Se aude grav ;) . Daca te intrebi unde am vazut-o, in seara asta cand ai oprit sa impingeti dacia aia break care vroia sa parcheze, am venit si eu la sfarsit si i-am dat un imbold ;) . Noroc ! |
si inca nu e gata evacuarea :D dupa ce ca nu statea portbagaju bine, au vrut niste idioti sa fure ceva si au tras de el...bine ca avea lant, oricum sa reparat cat de cat. curand si poze mai noi si un film cu evacuarea cand e gata ;)
|
lasa ca o vad pe viu
|
vineri! ora 21! stii unde te astept da? :lol:
|
eu sau nightclub ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning