![]() |
re: Oltcit Club 11RL - BC 99 FNX - The Grimm Reaper
Da ...cred ca pana la primavara masina va ramane cu jantele pe 13....:lol:
Acu caut pe cineva unde sa reconditionez jantele din aliaj ,ca vad ca s-a cam luat vopseaua de pe ele , ma gandesc la sablare si apoi o vopsire in camp eletrostatic... dar sa vad unde gasesc in Bacau asa ceva. De sablat am gasit poate gasesc eu unde sa le sablez ...dar cu vopsitul.... mai caut plus ca mai trebuie sa le intrept (vad ca una e cam ovala pe interior, poate chiar 2 :rolleyes2) |
Salut! Arata super OlTcitul tau. il stiu si arata prea tare pt Bacau. Ii sta misto si asa cu capace ,parca zici ca sunt jante.;) Stai pe langa liceul Mageron ca acolo vad masina, langa parculet acolo :D
Si eu sunt tot in Bacau:D. Uite adresa mea de mess : cosmin_max2006 ca sa mai vb sa ne cunostem.:D Numai bine si bafta! |
daca ai stii cat am lucrat la capacele alea...:x si tot n-au iesit cum vroiam eu...:rolleyes2
|
Acelerator ce ai lucrat mai exact la ele:)?
|
Quote:
Chiar imi plac cum arata, dau super bine. Imi luai si eu un set, este diferit de al tau si ma gandeam sa le "personalizez" putin dar nu`mi venii nici o idee si le pusei asa...deocamdata. :lol: |
Quote:
|
eu le faceam negre si scapam muuult mai repede :P
sau cautam unele gata vopsite :D p.s. am vazut unele vopsite cum le ai tu cu negru,dar in loc de gri un alb foarte curat,si aratau foarte bine |
ieri ca tot se potolise vremea am schimbat bujiile NGK cu un set Beru ULTRA...
sa vedem cum se comporta ..cica ar avea electrod ce cupru..(asa pare dupa culoarea electrodului ascutit.. ;)) Aveam o problema cu niste balbaieli la turatie / viteza constanta ... sa vedem daca s-a rezolvat. La prima vedere pare a fi disparut fenomenul.. Am dat totusi si peste o fisa care avea un capat deteriorat ...:???: dar sa vedem...:rolleyes2 |
Orice bujie se comporta bine cand e noua...dar in timp eu zic ca o sa regreti ca ai dat NGK-urile pe acele ''ULTRA''
|
Dar hai totusi sa nu fim pesimisti..:rolleyes2. Am avut pe masina si un set Equiem..(Made in France ... ca si Beru ;)) si s-au comportat exemplar pe motoru de 1100 ..
|
Re: Oltcit Club 11RL - BC 99 FNX - The Grimm Reaper
am dus jantele de aliaj la cineva ...sa le indrepte.
sper sa iasa ceva ... ca sa nu dau aiurea bani. |
Sa fie intrun ceas bun:).
Ai grija sa nu le indoaie mai tare. |
dea....
azi am mai lucrat putin la reconditionarea jantelor.... acu sunt date cu primer...;) |
Quote:
la jante nu ai nevoie de primer ca ai baza aluminiu. bafta |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:28. |
- Copyright 2026 4Tuning