![]() |
numai sa nu incerce pe nisip! :)
|
astepta fot de la 84 adr.masini de pe la mare...
|
8)
uff toata ziua va luati de saracul om cu dacia lui taicasu. dak atat il duce capul atat face...sa tinem cont de faptul ca totusi are o varsta la care avioanele sunt de ciocolata si dacia lui tata e de fapt un ferrari .... :D
|
Da nu ne luam de el. Dar cand pui peste tot poze cu o dacie fara nimic pe ea este normal sa apara si diverse reactii.
|
8)
pai nah si el ca omu atata poate atata face. macar dak mergea si el la o faleza sa pozeze masina altcuiva nu isi pierdea timpul in van. si eu am dacie dar nu ii pun pozele peste tot ...mai ales ca nu are mai nimic special. dar am dezbatut prea mult subiectul asta, parerea mea. sa vedem cu ce o sa mai apara de acum in colo . pana aici a fost amuzant
|
ca sa nu mai fie atata caterinca ar trebuie ca un moderator sa stearga toate pozele cu dacia lui si gata :lol:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
si nuj cum se nimerea ca atunci cand vedeam una nu aveam aparatul la mine |
masini
Frumusica Calibra....
|
masina e de vanzare !!!~~~
|
Tuning
Chiar ca erau mult prea multe masini la mare! Una mai mijto ca cealalta!
Printre cele mai tari se numara un Ferarri si`un BMW seria 5 cabrio model dupa 2003 (cred).. ambele vazute in Constanta! Promit ca la anu` o sa aduc eu foto cu masini.. in special masini Tunate :lol: PS: mai erau 2 W Golf 4 limuzina tunate fainutz.. prin Costinesti! |
Tuning
Chiar ca erau mult prea multe masini la mare! Una mai mijto ca cealalta!
Printre cele mai tari se numara un Ferarri si`un BMW seria 5 cabrio model dupa 2003 (cred).. ambele vazute in Constanta! Promit ca la anu` o sa aduc eu foto cu masini.. in special masini Tunate :lol: PS: mai erau 2 W Golf 4 limuzina tunate fainutz.. prin Costinesti! |
Am o intrebare cine din suceava pune cadrane albe ??? sau alta culoare???
|
Am o intrebare cine din suceava pune cadrane albe ??? sau alta culoare???
|
aa
tnd--team....pm si da mai multe detalii daca stii te rog, cadrane albe? sincer nu am idee. intreaba-l pe stefan poate stie el ceva
|
In Suceava nu stiu pe nimeni care sa faca chestia asta. Am sa mai arunc si eu o intrebarte pe ici pe colo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning