![]() |
Re: Al doilea Tico al meu
Arata bine jantele.
Spor in continuare. |
2 Attachment(s)
2 poze ceva mai bunicele..chiar nu am avut timp sa fac unele mai calumea :(
|
pe astea vei lua bani de la vreun mosulica ce isi va restaura vreun mini ..... pana atunci pastreaza-le, cel mai bine in garaj ! :twisted:
|
:))) da mersii...
e chestie de gusturi dupa cum am mai spus si nici pozele nu`s foarte reusite , live difera , se vad ft bine si sunt mai late... daca mai tin masina le voi sabla si le voi face gri grafit , si mi-am comandat si capacelele din centru... masina a mai primit modificari , o sa pun poze zilele astea. |
s-ar vedea mult mai bine daca ai mai lasa-o putin
|
Jantele arata neasteptat de bine... par mai mari :D Dau chiar foarte bine pe masina si parerea mea e ca ar trebui sa le lasi albe, e frumos contrastul asta.
|
De ce nu ti-ai montat stopurile clare?
|
Mie-mi plac mult jantele, poate si din cauza ca le-am vazut live... e adevarat, e chestie de gusturi, insa sunt perfect LEGALE si nu s-au montat nici cu adaptari. Si pe langa asta, chiar nu sunt deloc urate!
|
Cred ca sunt cele mai potrivite jante pentru un Tico. Sunt superbe
|
nu prea o sa mai fac mare lucru la masina...v-am spus , nu stiu cat mai sta la mine...
ps. ieri am pus stopurile clare... |
Quote:
Cu cele vechi ce faci? Erau cu semnale transparente? |
1 Attachment(s)
erau cu semnale transparente da , le pastrez :)
ti le dau cand vand masina ;) azi i-am facut un update pe partea de sunet : LG LAC5800R care se aude surprinzator de bine...si l-am luat mai mult ptr usb si aux... |
bag si eu o parere :) frumoase jantele ... dr cred ca erau mai frumoase daca le faceai negre si lasai buza alba :) stiu ... eu cu gusturile mele ... si la parta de muzica ... marfa modelul asta ... mi-am luat si eu ceva asemanator
|
Jantele dau chiar frumos pe masina ! dar parca originale aveau o portiune cu negru, nu o faci si pe aia ?
|
1 Attachment(s)
originalele aratau cam asa...si e mult de munca sa le fac asa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning