![]() |
Re: SKODA vRS
au iesit super.asteptam poze cu oglinzile si restul modificarilor
|
Quote:
frumos BRAVOS ... :idea::arrow: |
1 Attachment(s)
poate cineva sami faca si mie masina in photo shop cu jante pe 18 chicago si suspensie sport?pls
|
si daca ar putea sati faca si oglinzile de carbon sa vezi exact cum o sa arate e perfect
|
vorbeste cu Aaronel de pe forum... ca iti face el :D ia jantele de la mine :)
|
1 Attachment(s)
Suspensie sport + Jante 18" Chicago
P.S: Fai niste poze cu camera digitala:P |
mersi mult de tot imi place cum se vede dar mereu tre sami strice ceva planurile am descoperit azi ca pe fatza am la ambele cauciucuri cate o galma si nau decat 20 de mi de km.cele mai de *** cauciucuri continental.sper sa le inlocuiesc maine cu toyo proxes t1r
|
Cat au costat ornamentele pentru stalpi si de unde le-ai luat ?
|
3 Attachment(s)
am montat azi si divert valve si bov forge.in plus am refacut softul tot la RBN t alta varianta.acum merge f GRAVVVVVVVVVVVV
|
un filmulet cu sunetul bov-ului?
|
nu am cu sunetul bovului o sa fac dar am o filmare 0-100km/h zic eu sub 5.9 sec eu am masurat un 5.7 in niste conditii de *** adica noapte,rece asfalt rece aderentza 0,caucucuri de *** cu galme si baiatul care filma ma si incomodat putin ca statea cu mainile cam peste mine.dar o sa fac alta cand imi vin caucucurile zilele astea https://www.youtube.com/watch?v=BEl8vsyDchy
|
scuze asta este filmuletzul https://www.youtube.com/watch?v=BEl8vsyDcHY
|
acum la cati cai ai ajuns cu ea?la consum se simte diferenta?cat ia?
|
sincer nu am idee cati cai are pana nu merg la un dyno.consumul este f bun.mediu de cand este masina pana acum este 9.3.de exemplu ieri am stat toata ziua in bucuresti si am avut un consum de 10.5.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning