Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   My Car : Oltcit Club 12 TRS AXEL . (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/51392-my-car-oltcit-club-12-trs-axel.html)

FuriaOarba 06-01-08 17:43

Re: My Car : Oltcit Club 12 TRS AXEL .

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 1186362)
L-am dat fiindca nu imi iesea bine folia , nu avea apa unde sa se duca si ramaneau multe bule de aer ... iesea urat rau de tot .

care-i treaba cu apa la folie?

Guwy 06-01-08 19:45

Quote:

Originally Posted by Cosmin* (Post 1277986)
guwy tzi se pare mare zapada:))) ce aveai u langa masina...atat era pe a lu tata =)) 2 ore am stat sa curat masina si sa dau zapada de langa ea...ce a primit de revelion...de anu nou ?? ca stiu ca de craciun ai uitat de ea :(

Nu a primit nimic ... o sa primeasca in curand :D .

Guwy 06-01-08 19:47

Quote:

Originally Posted by FuriaOarba (Post 1278603)
care-i treaba cu apa la folie?

In caz ca nu stiai folia cand se pune pe geam se da inainte cu apa .

Guwy 07-02-08 07:51

Aseara stateam si ma gandeam eu ... si mi-a venit in cap sa vand masina , nu stiu inca sunt nehotarat , sa vad ce fac astia cu taxa asta ... plm .
Cei care doresc masina mea sa spuna si daca e vb. ;) , v-am spus inca sunt nehotarat .

Guwy 07-02-08 08:03

Sa va spun si ce are masina :
I-am pus volan sport , schimbator din carbon i-am scurtat si schimbatorul , folie toate geamurile , tot interiorul negru , cd-player JVC , scaune de BMW e36 ( pisica ) , presuri racing , pedale racing , 4 boxe spate ( 2 ovale , 2 rotunde PANASONIC ) , are becuri stil xenon in faruri , toba finala am scos-o si i-am pus o gura de toba din inox ( am si toba finala care este noua ) , stopuri rosii , are toate consumabilele schimbate acum 300 km , am lasat-o jos , motor 1.3 franta , cutie 5 trepte franta , toata masina este impecabila ... nu bate , nu troncane , motorul nu consuma ulei , trage bine , planetare nu bat sunt perfecte , fisele de la toate bujiile sunt noi din silicon .

Bmwaldo 14-02-08 15:43

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 1340992)
Sa va spun si ce are masina :
I-am pus volan sport , schimbator din carbon i-am scurtat si schimbatorul , folie toate geamurile , tot interiorul negru , cd-player JVC , scaune de BMW e36 ( pisica ) , presuri racing , pedale racing , 4 boxe spate ( 2 ovale , 2 rotunde PANASONIC ) , are becuri stil xenon in faruri , toba finala am scos-o si i-am pus o gura de toba din inox ( am si toba finala care este noua ) , stopuri rosii , are toate consumabilele schimbate acum 300 km , am lasat-o jos , motor 1.3 franta , cutie 5 trepte franta , toata masina este impecabila ... nu bate , nu troncane , motorul nu consuma ulei , trage bine , planetare nu bat sunt perfecte , fisele de la toate bujiile sunt noi din silicon .

stii tu ca nu se compara oltcit cu urs . Da oltcitul si strange banii pt urs . :D

Danutz Bratosin 14-02-08 18:55

pastreaza oltcitu!!!

valib 14-02-08 19:52

vinde-o linistit, oricum oltcitu nu e masina de drift/cerculetze/burnout.

ti-as sugera sa o pui pe forumul oltcit.ro

Guwy 15-02-08 13:10

Normal ca o sa il vand si o sa imi iau urs .

bodyspeed 16-02-08 19:50

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 1356872)
stii tu ca nu se compara oltcit cu urs . Da oltcitul si strange banii pt urs . :D

Nu e generalizata treaba;)
, apoi totul depinde de pasiune si cat suflet ai pus la fiecare surub care l-ai pus acolo unde ii era locul, cate nopti nedormite s-au scurs si cate si mai cate , multi tin la un oltcit , alti la un bmw ..Dar avem ceva comun.. pasiunea dedicata masinilor .........

Guwy 16-02-08 21:29

Pasiune am depus la aceasta masina ... ati vazut si voi cum era cand am cumparat-o , dar pasiunea mea cea mai mare este BMW e30 ( urs ) si imi doresc foarte mult aceasta masina sunt nevoit sa vand aceasta masina , mai pun o diferenta de bani si imi iau un urs din banii mei ( posibilitati materiale am , dar nu vrea sa imi iau din banii lu' mama sa imi scoata ochii daca o lovesc sau daca o modific stiti voi cum sunt batranii astia ) si nu o sa pot sa le intretin pe amandoua in plus ca nu are rost sa stea degeaba , mai bine se bucura cineva de ea ... toti banii si toata atentia mea o sa se indrepte catre e30 .
Va salut ! ! !

Guwy 17-02-08 13:04

6 Attachment(s)
Ce face omul cand se plictiseste :D .

gyde 23-02-08 23:39

salut am vazut ca ai de gand sa il vinzi si sa faci o mare prostie sa iti iei urs daca il vinzi anuntama pt ca as fii interesat sa il cumpar si cateva detalii despre el sau poate te ajut sa iti iei un urs

daca te intereseaza stiu un urs argintiu de vanzare inscris 4 usi motor 1,8 arata bine masina este a unui mos toata articulatia schimbata inclusiv caseta de directie care sia luato noua noutza 8 mil acum depinde de tine daca vrei sa mergem sa o vezi lasa un mesaj sau iti dau id de mess gidericardo sau 0723924288 sau 0764650910 la orice ora ma poti contacta

Guwy 24-02-08 07:22

3 Attachment(s)
Ieri am desfacut bandourile dupa masina si surpriza , nu are nici un pic de rugina :D o sa va pun un filmulet sa vedeti .
Initial am vrut sa scot toate bandourile dar fostul prosprietar a lipit un bandou dupa spate cu vopsea sau nu stiu ce vrea sa fie si am pus la loc bandourile .

gyde 24-02-08 21:43

mane mai e de vanzare masina dami si mie un raspuns cat mai rapid si din ce zona esti sa vin sa o vizitez si eu

All times are GMT +2. The time now is 15:09.

- Copyright 2026 4Tuning