![]() |
Re:
Quote:
e superb filmul ! dar tu esti un insesibil cum n-am mai vazut, daca te misca ... mare chestie :D asteptam .. now .. sa va zic de Wicker Park ! acum ma uit la el , am pus pauza la jumatatea filmului ca sa nu uit ce vreau sa zic .. uitandu-ma la el .. ma gasesc un pic prin el , cum mi-a zis si respectiva .. it`s about un el / ea .. bla bla .. ideea e ca .. te invata .. sa n-ai incredere in asa zisi prieteni .. ca aia te phoot cat se poate de urat ... si te lucreaza si bla bla .. etc in fine , super tare filmul , cum e filmat / facut .. super tare .. la inceput iti da senzatia ca e despre ... unul .. care desii are o .. actuala acum .. cauta in trecut .. o relatie .. care nu s-a terminat cum trebuie .. si tot cauta si etc. si o gaseste p`aia .. dar cineva se baga la mijloc .. intre ei , si distruge totul .. si bla bla ,super tare .. de abia astept sa-l vad pana la sfarsit . speeder , astept cu nerabdare sa ne zici ce parere ai avut despre the notebook .. !! |
fuck , nu pot sa ma abtzin , e prea tare filmul ..
vezi .. exact cat de \"perversi\" iti pot fii unii \"prieteni\" si ce mare fel te pot lucra .. tu avand incredere in ei , pierzand .. ceva .. pretios etc etc marfa de marfa filmul .. wicker park , not the notebook , la sf. va zic care-i mai tare |
Re:
Quote:
lasand caterinca... filmul e chiar tare... te face sa iti amintesti de prima iubire dk ai avut una... in rest, nothing much cat despre faptul k trebuia sa ma marcheze ... pe viata chiar :lol: ...neeeah... un singur film mia placut atat de mult incat sa pot sa il vad mai mult de 3 ori.... oare care o fi ala? stie careva?! :D |
The fast and the furious? sau 2F2F? :lol:
|
daaaa.a..si visul meu e sa sar peste un pod cu un logan 1.5 dci( cu un eleron captator de curent electric),imbracat in izmene portocalii si o vesta de politist, in timp ce cant muzica populara :D
nop... se numeste Black hawk down.... super super film ;) |
Re:
Quote:
mai am cca 20 de min din wicker park :) ca am avut ceva treaba si am facut pauza .. marfa de film |
bai ce face-ti aici santose, speeder v- ati gasit chat line aici :weirdface
|
luati si Supersize me .. un filmulet documentar despre efectele benefice ale Mc Donaldsului ;) ;)
|
Re:
Quote:
vbim despre caini sau ce ? vbim despre RECOMANDARILE care le facem .. so .. nu cred ca are rost sa te iei de noi , btw, avem moderator aici ,deci ..daca el considera ca o ardem aiurea... atunci sa stearga .. |
chiar acum 5 minute m-am uitat la Wicker park.
deci pm senzational si filmul asta... no comment |
ia si
love me if u dare ... e super tare .. crede-ma .. daca ti-au placut astea 2 .. te va impresiona si ala ;) same shit .. te freaca .. ba prezent , ba trecut ... etc etc .. e super |
dap... love me if u dare e tare si el
si tot in genul asta, romance , Football factory despre cum e sa te intrebi daca a meritat dupa ce sa intamplat, despre drumul pana knd ajungi sa te intrebi asta, momentul in sine.... si e si foarte frumos povestit... dk va place genul asta, vil recomand :wink: oricum... mam saturat de genu asta d film pt akum.... mai stiti comedii sau filme de actiune misto ? |
acuma am downloadat Love me if you dare, sper sa ma uit la el in seara asta sau maine :lol:
|
iubaretilor.... sa imi ziceti ce parere aveti si despre filmul de corazon de kare am zis eu :D
|
un film super tare de actiune:\"HOSTAGE\".vi-l recomand. :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning