![]() |
Re: Dacia mea AG-88-RAK.
cei de la km fac si in 3 prezoane?
|
4 Attachment(s)
Uite bara k a lu cumnatuto
uite si spatele uite niste jante care dau cat de cat bine pe dacie |
apropo aratami loganu ala in realitate k pozele alea care le ai pus u pe site le am eu in calculator eu vreau sa vad loganu ala in realitate sa l pui langa al meu langa 39 BOG.....
|
dupa cate vad eu e din costantza, asa k dak vrei sa'l vezi in realitate dute si cautal in CT...
|
1 Attachment(s)
uite o poza si cu BOG-u:-P
|
mi-e chiar nu imi place bara aia,mi se pare de tot ***-ul,dar fiecare cu gusturile lui.:d
|
Quote:
|
Eu nu vreu neaparat jenti pe 3 prezoane.As vrea ceva cu garda joasa la cauciucuri pe 14"-15" si late pe 205:lol:.Alea de pe dumbravei sunt naspa.Nu prea e cine stie ce .Vreu ceva diferit nu cum au toti.Cu bani care ii dau pe nijte jenti pe dumbravei imi iau la mana a 2 -a dalea pe 14" si late cu tot cu cauciucuri.Si nu se compara cu ce au aia pe dumbravei;)
|
nu pot sa iti spun decat bafta si abia astept sa o vad cu jante.
|
ms. ms la fel;).Daca mai vrei lampi ca ale mele gasesti in mioveni la Tehnodinamic.Nu sunt deloc scumpe cum spun alti;).......cred ca mai scumpe sunt ale originale :D
|
4 Attachment(s)
am avut dreptate cand am zis ca nu are nimeni in mioveni bara ca a lui, deci e unicat in mioveni........am vazut mai sus un coment ca l-ai vazut pe ala cu bara cum are rakul, dacia aia verde, in curand nu o sa o mai aiba, iti garantez eu :D:-P
uitati niste poze facute in paint cum o sa arate masina O sa urmeze faruri de golf........:-P si niste jenti:-P astept commenturi...;) |
1 Attachment(s)
ti-am facut si eu o poza sa iti faci o idee cam cum ar arata;)
|
Quote:
|
Quote:
daca poti, sa imi faci si o poza cu spatele masinii si sa o faci portocalie toata bara;) Ar fi cea mai tare daca o facem vopsita asa;)ne mai gandim in continuare;) |
3 Attachment(s)
cateva poze sa vezi cum ar arata daciutza:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning